Förfrusen!

Då har man precis kommit hem ifrån hästarna. Var ute och gick med dem jag och Anna, MYS. Kom hem och kollade brevlådan och där låg mitt efterlängtade paket ifrån KICKS, alltid lika kul att få hem sakerna man beställt men mindre roligt att betala räkningarna. Varit hos polisen med och fixat med passet och skit så man har det gjort då dem på utlandstudierna behöver ha en kopia utav passet där det står att man är man och att passet är giltigt. Längtar! Så om allt går som vi vill så sitter man på andra sidan gjorden vid denhär tiden nästa år :) USA med andra ord. Delstat vet vi inte än men vi hoppas på Los angeles eller Chicago. Fasen vad grymt det kommer att bli i så fall, jag och bäste Millan plugga i USA- låter rätt galet :P Nog om utlandsstudie, nu blir det en varm dusch, en kopp varm choklad och sedan sängen.

Imorgon är det lektion och sedan blir det att skriva på arbetet. Måste säga att jag tyckte högstadiet var mer seriöst en denna terminen :S Lärarna är så flummiga, så kommer man till dem med en fråga som för en lärare är självklar, nej då svarar dem: Ehhhhhh... Jaa jag vet inte ?! Verkligen seriöst....Eller inte! Aja bara att bita ihop och göra det som ska göras och hoppas på att man slipper kompletteringar. Men måste säga att Millan och jag är väldigt duktiga när det gäller skolan. Nej nu har jag inte tid att sitta här mer! Ha det bra!


Julpynt!

Sega och tråkiga måndag! Vaknade, somnade, vaknade och inte hade snön försvunnit.... tycker inte om snö eller minusgrader. Dörren på förarsidan igenfrusen samt kofferten så ska jag köra någonstans får jag krypa igenom passargerarsidan och härja. INTE KUL! Var och handlade idag med Anna, köpte min älskade pälsjacka, ÄNTLIGEN! Har ännu en anledning till att längta mer till Julafton då jag ska få den som julklapp utav älsk, underbara han <3 Inhandlade mig två par skor, ett par att ha i stallet och ett par uggsliknande saker.

Sedan blev det hem och julpynta för hela slanten. Älskar verkligen att greja och dona i lägenheten, önskar bara att jag hade en större där jag hade kunnat möblera om på olika sätt. Men men man kan inte få allt här i världen. Imorgon blir det skola och sedan in till polisen och be dem trycka ut en kopia utav mitt passkort då jag ska lämna in det till utlandsstudierna. Nehepp nu ska jag ta mig en knäckemacka med räkost och sedan krypa ner i min nybäddde säng! Ha det bra alla där ute i snöyran...



Mitt underbaraste!

 


Måndag!

Tråkiga måndag! Idag blir det julpynta för hela slanten....





Nu är det jul, här i vårt hus. Julen den k...

20101127185 (MMS)

Nu är det jul, här i vårt hus. Julen den kommer hoppfallerallala!


Hem till karlskrona.

20101126184 (MMS)

Hem till karlskrona.


Lektion! 


Enkät och vitamin well focus

20101126183 (MMS)

Lektion! 


Enkät och vitamin well focus


Muff???

Jag måste medge att jag ändå älskar skolan ibland!

Vaknade idag, ringde Millan men fick inget svar så jag somnade om igen. Sedan ringde Millan upp, lite trött som jag och vi erkännde för varandra att när vi ringer till varandra på morgonen så hoppas vi att den andre inte ska svara för då vet vi att vi får sova lite till. (: En annan sak som vi kom på idag eller rättare sagt Millan sa är den att "allt som är runt och fluffigt är en muff" och ja- det mesta kallas ju muff som är runt och fluffigt, tex Öronmuff, mickrofonmuff, armmuff, muffins, en del kvinnors muff och etc. Saker man inte tänker på men som stämmer.

Annars idag? Har blivit klara med enkäten och intervjun, imorgon blir det lektion då vi ska besvara varandras enkäter för att sedan bearbeta i SPSS. Sedan är det två veckors skrivande om vad vi kommit fram till. JIPPI.....not! Nehe nu ska jag ställa mig och diska och köra en riktig storstädning då jag bara körde dammsugning igår. BTW ifrån ingenstans fick jag ett sms idag ifrån en människa jag inte hört av på år och dar

"Hej allt bra med dig? Kommer till Karlskrona efter julen, hade hoppats på att få träffa dig då. Prata gamla minnen och umgås lite. Saknar dig"

Dags att plocka fram sugbritt !
Tjingeling!

Handmuff! ;)


Turn the light off.

Har haft syster på besök för att kolla på Bonde söker fru och Greys anatomy :) Blev te och vindruvor. MUMS!

Nu blir det duschen och sedan sängen för min del iaf, är trött som en gnu... Skola imorgon kl 08.00 för att studera så att ögonen blöder. Men det klarar vi, auumen! Så Godnatt med er kära bloggläsare.

 


Den bästa Familjen

Innerst inne har det inte tagit 20 år för mig att förstå att jag har den bästa familjen. Har vetat det hela tiden men inte alltid visat det. Så därför tillägnar jag detta inlägget MIN FAMILJ.

 Pappa <3
Man ska aldrig underskatta dig, inte när det kommer till minsta lilla grej

Du finns alltid där och ställer upp för mig, men så är jag ju också pappas
lilla tjej.


Mamma<3
En mamma som du inte många har, en mamma som så många
förgivet tar.

En underbar vän i alla lägen, en som alltid hjälper mig på vägen.

Underbar och älskad du alltid är, du är den jag alltid kommer att hålla kär.


Syster<3
Som min stora syster är hon mig ganska lik. Hon finns i mina minnen
och gör min levnad rik. Det känns tryggt att hon vet vartifrån jag kom,
att hon ser vad jag gör och att hon bryr sig om.

Med henne kan jag dela både sorg och skratt
Min syster är för mig en ovärderlig skatt.


Klockren!


Snöhelvete & Fittflingor

Inte alls på bra humör idag! Sovit ytterst lite och vaknade upp i en iskall lägenhet, nu får dem ge fan i att snåla och vida på elementerna på full patte. Täckte, överkast och två filtar ska man faktiskt inte behöva sova med om nätterna. Skolan idag då och ficka med flickorna, lika trevligt som vanligt trots våran negativa inställning. Nu har jag iaf köpt mig den nya Cosmopolitan och har bäddat ner mig i soffan. Lyssnar på Bebo Moja och bloggar lite, snön faller utanför fönsteret och jag bara fasar för att behöva gå ut.... INTE OKEJ med snö någonstans! Är inte varken fysiskt eller psykiskt förberedd på snö, blåst och minusrgrader. Så nu ska jag ta min negativa inställning och läsa lite.

Latte!!

20101124183 (MMS)

Latte!!


Good night in the blizzard

Fu*k vilket väder det är här uppe, men bättre än regn! Nehepp nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på Bevan eller TrueBlood, har inte riktigt bestämt mig än. Handledning imorgon dåja... Vet inte vad det är för fel men denna vintern kommer bli min död med kyla och tidiga morgonar.
Nattinatt!


Man behöver inte vara balkan för att älska musiken!


Då är man ett år äldre.

Ja nu är man 21 år gammal! Känner mig... Hmmm inte ett skit äldre. Hahaha.
I söndags firades födelsedagen då jag egenltigen skulle åkt upp till Växjö på kvällen men åkte upp igår ist. Fick en massa fina presenter och det bockar och bugar jag för :) Älskar min familj!

Älsklingen åkte med upp till Växjö igår så vi hade mys i lägenheten och sedan blev det bio, Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Men måste säga att jag blev lite besviken då den var ganska utdragen och det kunde hänt mkt mer än vad det gjorde. Men det är ju ändå mysigt med bio. Sedan blev det samtal med Millan då hon berättade om en ny "person" på Campus som startat en Gossipgirl blogg och kallars sig Georgina Sparks.. Haha extremt löjligt och antagligen har denna personen mycket fritid. Som tur är har vi våra aningar om vem denna människan är och det kommer han är. :P

Idag har det blivit samtal med Per (läraren) om utlandsstudier, praktik och val av inritkning och han tycker inte vi ska vara så "nervösa" och "stressade" över allt utan att det kommer lösa sig. Men det var skönt att prata med han så man känner lite trygghet iaf :) Ja och i helgen så ska man få träffa sina brudar hemifrån! ÄNTLIGEN! Ska ha lite fest för mig och fira min födelsedag och lite annat skojjigt.
Nu ska jag se om det kommit ut några roliga serier som man kan kolla på. Skriver kanske ett litet inlägg sen.


Godnatt :)

20101121176 (MMS)

Godnatt :)


Solaolaolaola

20101119173 (MMS)

Solaolaolaola


Du var speciell :'(

dsc00918 (MMS)

Du var speciell :'(


Ohhh helga natt!

Nehe nu är det dags för sängen!


Hell Yeah!

Skola idag dåva! Seg som attans i morse, Millan och jag ringde varandra och sa: "bara en timme till" la på och somnade om igen. Hahaha måste vara vädret som gör en så off. Fått mycket gjort idag på bara ngn timme, fixat ännu mer information till utlandsstudierna, gjort en "att göra lista" inför nästa vecka. Kommit igång ordentligt med arbetet. Varit och inhandlat blanddricka etc.

Sedan på hemvägen ringde käraste Bokningen och jag kan säga att jag inte blivit så glad någon gång annars när dem ringt men idag var dem mer än välkommna att ringa! Så blir det att jobba jul + nyår i Torhamn detta året med. Tredje året i rad, guuuuud så härligt! Vad tiden har gått fort men akc vad jag tycker om jobbet med både kanon personal och bra vårdtagare. Så ser faktiskt fram emot att jobba. :) Nehe nu ska jag bege mig bort till min syster och snylta lite mat. Hörs!


Today is a new day!

Ja då är det Torsdag då, sista jobbdagen för Millan och bara idag med sedan fredag. Ser fram emot det! På lördag blir det hem till Kallekrona för att firas då jag inte är hemma på måndag (min födelsedag) Wieee! Så blir man 21 år, bara 9 år kvar tills man är 30 och jag börja gripas av lite småpanik för jag kommer inte hinna med allt jag vill göra tills jag är 30! Men orkar inte tänka på det just ikv för ikv går mina tankar på annat håll.

Har varit hos Milena en runda, jag Millan och Aida satt och pratade om vänner/ovänner/pojkvänner. Vilka as det finns egentligen. Vänner som går till personangrepp, patetiskt. Är man en vän så accepterar man sin väns val, han handlingar etc. Man försöker definitivt inte ändra på vännen inre.... Bara att inte ta åt sig! Tur man har vänner nära som långt ifrån. Nehe nu blir det sängen och film, Bert och den sista oskulden! En kultfilm <3

Saknar mina älsklingar enormt!

Nattenpatten


!!!

En vän hade som status: "Vad säger man till en kvinna med två blåtiror? Ingenting, hon har redan blivit tillsagd två gånger."

Men vad säger man då till en man med två blåtiror och knäckt näsben? Ingenting, han har redan blivit tillsagd tre gånger, utav en tjej dessutom!




Its going hot!

Lite småont i fötterna efter att man gick hela gådagen. Men det går över, varit med min fru Stiiina idag. Guud vad jag älskar att spendera min tid med henne då vi har välrdens roligaste konversationer om allt och ingeting. Vi har iaf kommit underfund med att vi blivit väldigt djupa och avslöjar saker för varandra man egentligen inte borde. Men jag trivs med henne, hon är precis som jag fast brunett. Haha.....

"Fixa naglarna kan du göra hos dem men sen kan du inte ens ta en utlandsresa till Thiland"

Gjorde dagens klipp btw idag, köpte ett underklädesset idag men kassörskan tog bara betalt för trosan, så 80kr var inte fy skam!


Unnade mig lite mat också.

 

Nu ska jag kolla på TrueBlood.

Tjaa ;)


Trött, fattig men oehört nöjd!

Varit på Gekås Ullared hela dagen idag. Inte nog med att man fick lite sömn inatt då man hade en mamma som låg och snarkade ikapp med satan utan man fick gå och trängas med alla sura tanter. Nästan 2500 :- fattigare men oehört nöjd över dagens köp. Förövrigt var det en härlig dag med Mamma och syster.






Sen köpte jag en massa julklappar och presenter förstås. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag!





Trött som en...... Så har man precis ätit ...

Trött som en...... Så har man precis ätit lite frukost. Anna och mamma springer som två yra höns medans jag sitter i soffan och halvsover.. Usch så har man en lång bilfärd till Gekås Ullared!! Tur man kör hem ist så att man kan ligga och sova i bilen påväg upp nu. Ska se om jag kan ta ett kort på Morgan eller OlaConny... Skriver kanske ett inlägg sen. Tjoooo


SMS-inlägg

20101115168 (MMS)


Mitt hjärta, mitt allt!


Måndag

Då är måndagen snart över. Har precis kommit hem ifrån skolan, fattar inte varför vi behöver vara på lektionerna då vi redan gått igenom samma skit förra terminen då vi läste pedagogik! Menmen dem säger att det är någon mening med allt så detär väl bara att bita ihop och se glad ut :) Ska fixa tid med studievägledaren gällande utlandsstudie. Shiit om 9 månader är vi inte längre kvar i Sverige. Längtar så otroligt mycket!! Nu ska jag iaf fixa mig lite att äta och sedan städa lägenheten så att inte mamma gnäller på hur dammigt det är ;) Ska bli roligt att ha mamma hos mig ikväll och ännu roligare ska det bli imorgon då vi åker till Ullared.

Och till Karin som önskade att jag började lägga upp lite mer om hur jag klär mig och så inför skolan så kommer det nu en bild på dagens outfit.


Fick bli svarta jeans (ifrån Rut m.fl.) och en silvrig skjorta (ifrån H&M)

Får se om jag har tid att blogga senare. TJINGELING! 


PS!

Jag är lycklig!


Helgen är då över

Ja då är det måndag igen- skola, plugg, ullared, plugg, skola, festa, umgås etc.
Helgen har varit kanon, blivit jobb ute i T-hamn, tråkigt nog jobbade inte de flesta utav de ordinarie så man fick ju inte träffa dem. Men träffade mina underbaringar till pensionärer och det värmde i hjärtat då vissa blev extra glada när man kom :) På lördagen blev det middag hos Mamma och Pappa. Pappa hade lagat trerätters som bestod utav:

Förrätt- kräftsoppa. huvudrätt- slottsstek. Efterrätt- Daimtårta.

Finaste föräldrarna en människa kan ha! Vet att jag sårat dem ett X-antal gånger men dem finns alltid där för mig. Älskar familjen Pedersen! <3 Och på tal om familjen P så ska mamma sova hos mig imorgon för att vi på tisdag ska åka till Ullared. Yeeeeaaaajj! Efterlängtat. Hoppas bara man hittar lite grejer. Har varit inne på hemsidan och kikat och om den grejen finns kvar (ska inte avslöja då jag vet att Millan läser min blogg) så ska jag köpa den till henne ;)

Om vi ska fortsätta på lördagens bravader så kan jag nämna att den itne blev som planerat, fick jackan nerspydd, punktering på bilen och ett jävla håll i gång senare under kvällen. Shit happen, life goes on!

Nej nu ska jag hänga upp de sista skjortorna så dem inte blir alltför skrynkliga och sedan krypa ner i sängen! Godnatt med er!

 

 <3


Gokväll!

Jädrans vad frusen jag är idag. Har gått och huttrat nu en bra stund, får köra ugnknepet och vrida på ungnen på fullt och sedan öppna den så det blir varmt i lägenheten. Snåla jävla hyresvärd! Annars händer det inte för mkt. har tankat ner lite ny musik som strömmar ur högtalarna, lagat mig lite mat och duschat. Blir att gå bort en runda till Anna och mysa lite och sedan om det inte blir för sent en kaffe med Milena.

Imorgon är det redan torsdag och sedan är det fredag och då är det helg! Jiiiiippppiiii! Ringa och prata med Yvonne imorgon med för jag berhöver verkligen mina sista timmar nu. SItter även och söker annat jobb här uppe då jag känner att jag har alldeles för mkt fritid då Millan jobbar om kvällarna. Och jag tjänar inget på att åka hem till Karlskrona för att jobba en kvällstur för att sedan åka upp hit igen. Men saknar verkligen T-hmans hemtjänst enormt mycket både personalen och pensionärerna. :( Måste ringa och prata med Bossen med ang julen och timmarna där. Uscha, snart är det jul med och min födelsedag. Två hetsiga månader. Aja bara att bita ihop och sätta ett leende på läpparna.

Nej nu ska jag discka undan lite och byta kläder hade jag tänkt. Blir kanske ett inlägg senare ikv. Tjingeling!


Sweet day!

Var inte alls sugen på att stiga upp idag men efter mycket om och men så kom jag upp, gjorde mig iordning och gick till skolan. Kanska rolig lektion idag trotsallt.

Nu ligger jag nerkrypen i soffan med pappas flanellskjorta och mina mystofflor och har precis kollat på det senaste avsnittet av Gossipgirl. Blir en lugnt kväll hade jag tänkt mig, Millan kanske kikar förbi efter jobbet och då blir det att diskutera djupa tankat. Gaaaadh vad vi har blivit djupa hon och jag. Kan sitta och snacka om sådana saker man vanligtvis inte tänker på i evigheter. Vilket är otroligt skönt då vi tänker lika om precis allt. Vi är av samma skrot och korn som man brukar säga. ;).

Dagens citat: "Jag fick se min mössa två gånger idag. Vill ha den!!!!"


Nu har snön kommit till Växjö


Kyla!

Tack Karin för din kommentar, lovar att jag ska försöka fixa ditt önskemål (:

Idag har det blivit skola för fulla muggar, vaknade utav att Millan ringde och skällde för att hon försovit sig men förlät henne snabbt då jag inser att jag har samma morgonhumör :P Sedan traskade man till skolan i minusgrader. Fattar inte att det är så kallt som det är, gnäller redan nu och då vill jag inte ens tänka mig hur det kommer bli sen när det blir riktig vinter. Men men, sedan blev det att åka och handla, följa med min syster till hästarna och nu ligger jag nerbäddad iskall i soffan. Tände en massa ljus, älskar hösten därför att då är det ok att ha hela lägenheten/huset fullt upptänt med levande ljus (:

Nu ska jag kolla klart på "Ung och Bortskämd". Vilka nötter det finns, GODETID!


La Bella Vita

Hemkommen till Växjö, städat och donat i lägenheten. Hängt upp och lagt iordning alla kläder ordentligt så nu hoppas jag på att behålla den ordningen! Tänt en massa levande ljus i lägenheten myyyyys! Skuuula imorgon då, 10-12 så det är ingen extrem tid, tänkte varit duktig att maila in arbetet men hade fått ifrån läraren att det skulle lämnas in i pappersform så får springa dit och lämna in skiten så man har det gjort.

Ska ringa och klaga på hyresvärden imorgon med, 18 grader i lägenheten är inte OKEJ när det är 4 minusgrader ute. Har satt igång ugnen så att man får lite mer värme. Saknar mina tjejer hemma :( Hoppas på att hitta en helg då alla är lediga samtidigt så vi kan träffas snart! <3 Nepp, dags att sätta igång tevatten!

Tjingeling


Söndag !

Ja då var det redan söndag, denna helgen har gått precis lagom fort. Bara varit hemma med mina underbaringar och myst. Har blivit lite bättre bätter ifrån förkylningen men är fortfarande rosslig i halsen och väldigt snorig i näsan.
Alexis har fått hem sitt klösträd igen så det har han farit i hela helgen medans jag och Marcus legatoch myst i soffan till bra film och en massa godis.
Igår var vi hemma och åt middag med hos mamma och pappa, Gottigt! Har egentligen inte så mkt mer att skriva så jag lägger ner och skriver kanske ett inlägg ikv.

 

 


Inte lätt att komma ihåg!

Fanken har ju helt glömt bort att berätta om mina köp på bubbelroom! Fick precis ett sms att dem har kommit så det var bara att hämta ut dem :D Yeeeeajjjj!






(fast i mörklila)

Kanske slänger upp en bild senare på hur dem sitter och lite så :)

38.3 grader

Tog precis febern och den visade 38.3 grader. Inte konstigt att jag känner mig lite halvborta?! Sängen är min bästa vän idag. Längtar tills syster sluta så man får mat, tigerräker och annat gotte (: Älskar räkor!! Millan och jag blev klara med arbetet idag! Gött, så nu tar vi helg. Hoppas febern försvinner tills imorgon. Har så mkt jag vill göra i helgen så jag hoppas jag iaf orkar med hälften!

Kollade på Social netwoork (facebookfilmen) på datan innan, dock bara halva. Ska se om jag kan kolla resten senare ikv. Det jag såg var skit bra och jag tror den kommer bli en kanonsuccé!
Nepp, ta sig en ipren och vila ögonen i en timme eller två.

Hej så länge!


Snormonstret går till attack!

Förkyld IGEN ! Bajs med, hatar att vara förkyld, känner mig så ynklig. Tur man är omgiven utav underbara människor som kan stötta mig när jag behöver det :) Älskar er alla underbaringar!

vaknade ju som sagt med gigantisk snorfylld hjärna och extremt seg. Sedan trippade jag till skolan och mötte upp Millan. Lite pluggande och en massa prat blev det. Ska köra sista racet imorgon så just nu ligger jag nerbäddad i min älskade soffa med täcket om mig och datorn i knät. Blir en kvällskaffe när Millan slutar så jag längtar. Tycker det är tråkigt att ligga i en liten lägenhet i min ensamhet. Men det är dumt att vara ute och springa och bli ännu mer förkyld.

Nej nu ska jag ta mig min 3dje alvedon idag och sätta på en bra film och kanske göra mig en liten kopp te. (:


Tisdag kväll

Är egentligen sugen på att gå ut en runda men är trött och börjar bli förkyld samt att Millan jobbar till 21. Så vi får helt enkelt ta det imorgon (: Kanske att Norinen kan hänga med då.
Har varit hos syster hela kvällen i princip, ätit mat, druckit te, kollat Gossip och nu är det dags för Desperate. Så stannar väl här tills det slutar. Sedan hem och krypa ner i sängen. Hoppas inte på att dem där karlarna ska komma och väcka mig imorgon med. Se om jag kan fixa min ringklocka med. Aja Skriver kanske ett litet inlägg till senare.
TJINGELING

Har du brottats med svåra plågor


RSS 2.0