Hallå! Varit på Ikea och modehuset med min...

img_2123 (MMS)

Hallå! Varit på Ikea och modehuset med min bästa vän o kusin Miss Dee! Hittade sjukt mycket och handlade mer än jag borde gjort. Hittade ett par svarta shorts, två linnen, två klänningar och två bhar. Ikea blev det mer småplock och bl.a. De tre lyktorna som är på bilden. Är sjukt nöjd med dagen och älskar att åka på spontanutflykter med Sandra. Måste också berätta om att jag var hos vet idag med Alexis som skulle få sin vaccination och det gick super! Veterinären tyckte han var superfin och att han mådde som han skulle :) imorgon vankas det jobb så nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt på er!


Hallå! Varit på Ikea och modehuset med min...

img_7014 (MMS)

Hallå! Varit på Ikea och modehuset med min bästa vän o kusin Miss Dee! Hittade sjukt mycket och handlade mer än jag borde gjort. Hittade ett par svarta shorts, två linnen, två klänningar och två bhar. Ikea blev det mer småplock och bl.a. De tre lyktorna som är på bilden. Är sjukt nöjd med dagen och älskar att åka på spontanutflykter med Sandra. Måste också berätta om att jag var hos vet idag med Alexis som skulle få sin vaccination och det gick super! Veterinären tyckte han var superfin och att han mådde som han skulle :) imorgon vankas det jobb så nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt på er!


Uuuunderbart! Slutade vid 13 idag och susa...

img_2189 (MMS)

Uuuunderbart! Slutade vid 13 idag och susade direkt ut till trummenäs och slängde mig i havet... Bättre sent än aldrig, eller är det inte så man brukar säga?!? I alla fall, efter någon timme kommer det ner en barnfamilj och ska bada. Efter att barnen lekt av sig lite inne vid kanten kommer dem på att dem ska hoppa i ifrån bryggan! Och givet vis den bryggan jag ligger på! J"vla snorungar som envisas om att dem ska hoppa en miljon gånger! Nu är det iaf helt tomt och det är bara jag här och det är UNDERBART! Ska ligga o pressa någon timme till sedan blir det att stoppa i sig en bit mat  Tjoo sålänge


Glad midsommar!

img_2686 (MMS)

Glad midsommar!


Hallå hallå! Kör en snabbuppdatering över ...

img_4687 (MMS)

Hallå hallå! Kör en snabbuppdatering över vad som händer. Slutar snart jobba, närmare bestämt om 32 minuter. Underbart att jobba på schema igen, att veta vilka dagar man jobbar och vilka dagar man är ledig! Idag är det dagen innan midsommar vilket innebär lövis (löv marknaden) eftersom att jag slutar redan vid 1 idag så blir det att kanske åka in till lövis med min kära mamma :) ska se i så fall om kg kan köpa mig en midsommarkrans. Men nu ska jag inte blogga mer på arbetstid så kanske slänger in ett inlägg ikväll och berättar om det blev några fynd :) om inte Glad midsommar på er alla!!


Gotte!


Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan men jag kan inte lova er vartenda dag tyvärr.
igår var det första jobbdagen och det gick kanon! :) Hade iof inte väntat mig att det skulle gå dåligt och det var skönt att vara tillbaka. Cyklade faktiskt till jobbet både dit och hem och kände mig väldigt väldigt duktig. Hann vakna till på färden ner för den delen så det var ett stort plus! Idag var jag ledig, så jag åkte med älsk till mamma och pappa och var där hela dagen. Tänkte att jag skulle solat men eftersom att solen inte riktigt kunde bestämma sig om den skulle vara framme eller gömma sig bakom alla moln så blev det itne så mycket solande för min del. Låg iaf och pinades någon timme, somnde och vaknade utav att jag låg på marken och hade slitit madrssen över mgi som täcke. Drömde en underbar dröm under den timmen och det kändes kanske inte så jätteroligt att vakna när man kunde varit kvar i den. Fick iaf fixa till mat tills alla kom hem, sedan åkte älsk och jag till blomsterlandet och köpte blommor och en stor kruka sedan vidare till Ö&B och köpte en stor påse godis då jag tyckte jag var värd det! Nu ska jag ut och gå en kvällspromenad tror jag och sedan gotta mig i soffan med mina underbaringar. Imorgon blir det att jobba kvällen så jag får lite sovmorgon iaf.
Ha det!


Får avsluta med en bild på en liten sak som betyder mest för mig!
Min Alexis!

Alla är hemma!!

Nu är alla hemma och jag ÄLSKAR det!! Älsklingen hade haft det bra i Mantorp men tror ändå han haft lite hemlängtan ;) Idag blev det Kääälmar och IKEA med mamma, hann med en runda i gallerian och jag inhandlade en klänning och två par linnen. På Ikea blev det inte så mycket, ett par koppar, två påslakan och lite annat smått o gott. Nu har jag intagit soffläge och kollar på One million dollar baby - en utav de bästa filmerna enligt mig. Imorgon går jag på min första dag på schemat, kuligt! Och imorgon blir det att cykla till jobbet. Är egentligen dötrött men vill verkligen se klart filmen men känner på mig att jag kommer att slockna inom en timme iaf. Nästa helg är det midsommar och jag har grym beslutsångest!! Är bjuden på tre fester men vet inte ville. Jag kommer att infinna mig på :/ Börjar midsommarafton med att jobba iaf sedan middag hos mamma och pappa som är en tradition! Ska höra runt med dem andra vart dem tänk att ta vägen så blir nog dit de bestämmer sig för att åka. Seeegt! Bättre att alla slog ihop till en rackarbajsafest så man kunde vara med alla ist :)! Kanske komma med det förslaget?! Nu ska jag kela om min man och mina katter riktigt ordentligt!! Ha det bra! Och trevlig söndagkväll på er! Nu ska det myyyyyyysas <3

Godnatt!


Nu säger jag godnatt till er alla. Har varit en underbar dag trots regnet.
Träffade Miss Dee även ikv och det bjöds på mycket prat och mycket skratt. like usual!
Träffade även på "björnligan" fulla o glada var dem herrarna, hade med velat dricka denna helgen men sparar mig tills nästa då det är midsommar, jobbar midsommarafton men sedan är jag ledig i två dagar! Så då firar vi midsommar med familj o vänner. Fick finbesök utav min andra kära kusin S som var ute och körde. TrevligtTrevligt. Ska krypa ner och sova nu hade jag tänkt för imorgon blir det Kääälmar eller R-by. Får se lite beroende på vädret.
Tänkte bara hålla er uppdaterade era nyfnikna j'vlar eftersom att jag fått påbackning om att jag är så dålig på att uppdatera av vad som händer och sker. Så från oss alla till er alla... En riktigt god natt sömn!
Nattenpatten

Hahaha!

Jag bara älskar denna reklamen!!

http://www.youtube.com/watch?v=l2RIrN3uHsw

Woooonderful!


Tjenixen!
Idag började dagen med att mamma väkte mig innan hon åkte och jobbade för hon skulle kela om Alexis. Somnade dock om lika fort igen. Runt halv 10 så väkte min pappa mig och hade dukat fram frukost bestående utav nybakade frallor, gröt och självklart KAFFE! Efter frukosten gick jag o la mig igen med en katt på magen, en hund vid fötterna och radion på. Jäklans vad mysigt! Kände för att ligga kvar en bra stund och min snälla pappa lät mig göra det.
När jg väl stigit upp och duschat av mig så hade pappa och jag byggmöte och givetvis fick jag igenom min idé :). Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, finns inte överdrivet mkt att göra och jag börjar bli grymt rastlös! Har tv.n igång lite sådär i bakgrunden och kollade till så såg jag Paris Hilton och hennes j'vla program där hon söker en BF. Men snälla alltså och seriöst..... Vem vill vara hennes BF?! och till vilken nytta? Säkert genom ett TV.program man hittar en så pass bra vän. Skulle inte tro de.
Men det är inte mina bekymmer och inte min huvudvärk. Funderar på att ta hunden och ut och gå en runda... Eller kanske köra till Torhamn och kika läget där.
Tänkte dela med mig utav min kalddkakecheescake för er som är intresserade och det får alltså bli dagens tips.

Kladdkakecheescake:

Botten:                                         Fyllning:
100 g smör                                    5-7 passionsfrukt 
3 dl socker                                     200 g philadelphiaost
1 1/2dl vetemjöl                             2 dl socker
4 msk socker                                 1 1/2 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk vaniljsocker                      3 äggulor
2 ägg                                             1 1/2 dl mosade jordgubbar

Gör såhär:
Smörj och bröa en form med löstagbar kant (ca 24cm). Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Blanda ihop alla torra ingridienser i en bunke och häll sedan ner smöret och äggen ett i taget. Häll smeten i formen och grädda i mitten utav ugnen i ca 15 min. Kakan stelnar ytterligare när den kallnat. Låt kakan kallna helt och låt den vara kvar i formen.
Vispa ost, socker och vaniljsocker till en slät smet. Rör ner äggulorna en i taget. Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den i smeten tillsammans med passionsköttet och jordgubbarna. Hälls smeten över botten. Täck över med folie eller plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar.
Ta fram kakan 15-20 minuter innan servering. Granera gärna med färska jordgubbar.

Är o njut mina läsare!
Kram!

Wwohoo!


Som jag lovade så skriver jag nu ett nattinlägg :) Ligger med datorn i knät och min älskade lilla Alexis i knät. Har varit och härjat med Miss Dee en runda, träffade på Emma, Thess o Lollo också vilket var kul. Blev lite prat och sedan hem igen för min del då jag inte ville lämna Alexis själv för länge. Gammelfisan (Zeldah) är hemma i Torhamn då hon inte tycker om att fara runt + att hon inte är glad för hundar och lite skygg utav sig så det kändes bäst att lämna henne hemma hos svärfar. Alexis där emot har varit med förr, han har strosat runt här i huset ikväll och kikat. Åhhh så underbar han är för er som inte vet. Älskar verkligen min lilla snutt. Saknar dock Pimpen, min första och MIN katt! Ibland så att det gör ont... eller oftast! Ingen katt är den andra lik som man brukar säga och så rätt!
Nog för att Alexis är väldigt tillgiven mig och följer mig för det mesta men inget slår hur Prince var. Han var verkligen min bebis. Gick med mig var jag än gick, la sig alltid i knät och vilken personlighet han hade. Zeldah där emot som är mer Marcus katt är underbar på sitt vis, hon kommer när hon vill och kelar! Awww. hade jag kunnat hade jag haft 100 katter! Finns inget så underbart som dem.
Imorgon blir det frukost med pappa, grötfrukost! Pappas specialgröt och kaffe, MUMS.... Sedan om det blir fint väder blir det att ta premiärdoppet och sedan solasolaSola! Bara en massa slappande med andra ord.
Inget planerat imorgon kväll vilket är skönt. Kanske bara vara hemma hos mamsen och papsen och umgås? kanske träffa Sandra en runda?! Vi får se vad som händer.
Pratade med Älsk och han hade det bra, dock saknade han mig sa han och jag honom såklart!
Men tycker det är roligt att han är iväg med sin bil och att det har gått bra än så länge. Är glad att han har en hobby. Nu ska jag stänga ner datorn då Alexis försöker lägga sig på tangentbordet vilket i sin tur betyder:" Mamma ger mig ingen uppmärksamhet och jag vill bli kliad på magen!"
Så lika bra att göra min älskade kisemis nöjd. Så godnatt på er!

Bloggar ifrån mobilen

Hallå ni alla! Ska i all hast slänga in ett lite inlägg. Sitter nu hos mamma o pappa och är mätt som ett as. Imorse vid 4 tiden steg min älskade pojkvän upp för att packa ihop det sista. Vid 5 tiden gick han in och pussade mig hej då. Känns konstigt att vara ifrån han en hel helg, eller ja att det är han som är iväg och inte jag. Men det unnar jag honom, trots att jag själv inte är speciellt bilintresserad. Håller tummarna på att hans bilar håller! Idag har jag stått för middagen och efterrätten hos mina älskade föräldrar, gorgonzolafylld fläskfilé och potatisgratäng. Till efterrätt blev det kladdkakecheescake med passionsfrukt och jordgubbar. Nu måste jag bege mig, ska hämta upp Sandra och sedan vidare o hämta min medicin som jag glömde kvar i t-hamn. Skriver ett inlägg ikv. Ha det bäst sålänge!

Värme!


Visst är det underbart när solen skiner? Men är det någon mer än jag som fortfarande tycker det är lite kallt för att vara snart slutet utav Juni?? Har fortfarande inte tagit mitt premiärdopp och jag brukar inte vara den som är sen utav mig.
Men till helgen har jag sagt, oavsett om det regnar och är kallt så ska jag plumsa i vattnet! Kör en liten snabb uppdatering såhär 15 min innan jag ska till Älsk och hjälpa han med att lasta bilen. Sedan blir det middag hos mammi o pappi :) Idag blev det upp tidigt, har dröm något sååå sjukt så det finns inte och när jag vaknade trodde jag nästan drömmen var sann men efter att min lilla Alexis kom och gosade om mig så fattade jag att det bara var en dröm, eller rättare sagt en mardröm?!
När jag väl masat mig upp ur sängen så blev det inte en så stadig frukost, rostemacka och oboy. Körde sedan inåt Lyckeby och sedan till Faster med en påse muffins :) Blev sittandes där en stund vilket inte gjorde någonting eftersom att det ALLTID är lika trevligt att vara där.
Nu sitter jag hemma i Lyckeby och som sagt väntar på att klockan ska bli 16. Är hungrig som ett as så jag hoppas att lassningen utav bilen går fort så att jag får lite mat i mig. Ikv blir det lugnt för min del, kanske ut o cykla en långrunda och rensa tankarna lite? Sådant man behöver ibland och att cykla ute i Torhamn är wuuuunderbart!!!
Har fortfarande inga planer inför helgen utav som det ser ut än så länge så blir det en kurerar helg hos pappa och dem. Sol och bad står iaf på schemat! Nu springer klockan iväg och jag msåte skynda mig hihi. tidsoptimist som man är så är man alltid ute i sista sekunden.

Dagens Tips:
Ett kanonsäkert tips som verkligen funkar! Om man ska rengöra ugnen så behöver man INTE använda en massa rengöringsmedel utan gör som jag.
1 del såpa och 3 delar vatten- blanda i en sprayflaska
Sparya sedan lösningen och sätt ugnen på 100grader i ca 20- 30 min. Låt ungen sedan svalna och torka ur med en disktrasa eller disksvamp.

Ha det! Kram

Mazarinmuffins!

Nu har jag äntligen satt mig ner i soffan! Haft fullt upp i köket med att laga mat samtidigt som jag bakat muffins. Till middag idag blev det sprödbakad torsk (fiskpinnar till älsk) nypotatis och citron&dillsås! MUMS....
Tänkde dela med mig utav ett recept jag fått av pappas moster.

Mazarinmuffins:
ca. 8st

150g mandelmassa
1 1/2 dl socker
150g rumsvarmt smör
2 ägg
1 dl vetemjöl
Granering: flagad mandel

Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan och tillsätt sockret och rör samman
klicka ner smöret lite i taget  och rör smeten slät mellan gångerna. Rör ner äggen och även där en åt gången och rör smeten emellan gångerna. tillsätt till sist vetemjölet och rör smeten så att den blir slät och fin. klicka smeten i muffinsformarna till ca 3/4. använd gärna en muffinsplåt för att få höga och fina muffins. Strö till sist över den flagade mandeln. Grädda i mitten utav ugnen i ca 15-25 minuter.  



Dem är väldigt lätta att göra tycker jag och så är dem SUUUUPERgoda!!!! Nu ska jag krypa ner i soffan och kicka på lyxfällan och sedan blir det sängen för min del. Är jättetrött nu om dagarna och jag vet itne varför. Försöker ändå sova 8 timmar nu så att man får lagom med sömn och så att man kommer att orka upp när man ska jobba. En annan sak som jag tänkte dela med mig utav är till alla er som lider utav MYGBETT, innan ni går och lägger er på kvällen, smörj på lite tandkräm på betten så slutar de klia. Jag själv är en sådan som ligger och kliar o kliar till det går hål på dem i sömnen men efter att jag själv fick höra detta tipset så prövade jag och det funkade faktiskt. Sedan är det även så att om man sover med öppet fönster och får in mygg om nätterna så sätter dem sig inte på än pga doften utav tandkrämen. Skitbra tycker jag eftersom att jag gärna sover med öppet fönster om nätterna.
Hoppas ni tyckte om tipsen! Tänkte köra ett tips om dagen iaf men får se hur det kommer gå med den saken men jag lovar iaf att försöka!
Kram


Wazzzzup?!

Hejhej!
Vaknade cptidigt idag och hade världens nackspärr, men hade nästan väntat mig det eftersom jag legat med öppet fönster och det har blåst som fäan inatt. Även om det blåser och är kallare än det borde vara så ÄLSKAR jag att vara i Torhamn.
Idag är det redan onsdag och idag ska jag inte göra ett skit, kanske hjälpa älsk att lasta bilen så att han har det gjort. På Fredag åker han och jag får en PF-helg. Fast helgen ska ju som sagt jag o Alexis tillbringa hos mamma och pappa, ser fram emot att få en hel helg med dem, var så oehört längesen. Har inte sovit hemma på säkert mer än ett år och när jag väl gjorde det var det inte mer än en natt.
Iaf, tänkte överraska mamma och dem med middag på fredag eller lördag, Gorgonzolastoppad fläskfile, potatisgratäng och svampsås och till efterrätt cheescake med jordgubbar och panssionsfrukt. MUMS!

Ska vara ledig hela helgen eftersom att jg går på schemat på måndag och inte kommer ha så speciellt många lediga dagar. Så som jag skrev tidigare ska jag bara samla kraft och vila upp mig i helgen.
Har egentligen inte så mycket att skriva om idag eller.... det har jag ju inte de andra dagarna heller. Händer itne så mycket merän att jag är hemma eller jobbar. Saknar faktiskt Växjö mer än jag gjorde förra sommaren. Detta året har varit helt grymt, träffat så många människor som kommer har haft ett stort inflytande på mig. Givetvis är det ju min älskade Millan, en brud som man alltid kan räkna med och alla våra knäppa samtal om allt och ingenting och våra sjuka konversationer. Detsamma gäller Armin, kommer sakna hans bosniska kaffe och även där våra sjuka samtal! Att hämta upp Millan och åka till Armin var liksom en självklarhet och sedan sitta där hela nätterna och prata om sådant man oftast inte tänker på. Bara som en sak som nog aldrig kommer att sluta beröra mig- Chernobylbarnen.. och på tal om dem så fick jag reda på att mina små vitryssarbarn inte kommer i sommar vilket gör ont :( Har sjuukt mycket kläder, väskor, skor och annat som jag tänkte ge till dem men ska höra med mormor R om det går att fixa ner på något annat sätt.
Nu ska jag försöka få tag på min man och bestämma hur det blir i eftermiddag. Ha det bra med er!
Tjoo


Hallå :)

Hej på er!
14 Juni idag då, mmm. Gotte! Sommaren har precis börjat och jag är sjukt lycklig! Kan man vara annat på sommaren??
En liten sammanfattning utav vad som har hänt sedan jag skrev sist.

I fredags blev det studentfest för hela slanten, på eftermiddagen firades Marcus kusin Martin då även han äntligen tagit studenten. Blev en massa god mat och fika. Prat o skratt. Alltid lika trevligt och träffa Marcus släkt.
Efter att vi varit där en stund begav jag mig vidare upp till Brömsebro där Calle, Sandras pojkvän tog studenten och hade ett jädrans kalas. Lite dricka, prat och en jädra massa skratt bjöd alltså hela fredagen på. Riktigt nice.

Lördagen blev det en tripp till Käääälmar och Öland. Eftersom att både älsk o jag tycker det är roligt att åka runt och kika på saker bestämde vi oss för att åka till Kalmar Slott.

dock blev jag lika besviken som alltid eftersom att vi alltid lyckas åka dit när folk ska gifta sig eller när slottet renovers så fick ju itne gå i alla rum. Så inför nästa visit där så ska jag ringa och fråga hur många och i vilka rum man får gå i ;) Efter att vi ätit lite och så, så åkte vi över till Öland och upp till borgholm. Vi bestämde oss för att det fick bli Soliden denna gången men även där blev vi lite besvikna eftersom att vi var lite fr tidiga så hade inte blommorna slagit ut riktigt vilket var jättesynd.

Efter Soliden så åkte vi hem till Marcus farfar, fikade och pratade en massa sedan blev det att köra hemåt Kallekrona igen. Blev att snabbt byta om och sedan bege sig till Skogen där Tobbe bor och fira hans student. En massa trevligt folk och även denna kvällen bjöd på en massa skratt.
Söndagen blev det att åka hem till mamma och pappa och ligga och steka på Terassen medans älsk var i verkstaden och fixade sin biltrnsport.

Idag vaknade jag och jag har nog aldrig varit så trött eller iaf inte på bra länge. På fredag åker älsk till Mantorp på någon bilgrej o jag och Alexis ska vara hos mamma och pappa och kurera oss hela helgen vilket ska bli otroligt mysigt! Veckan efter går mn på jobbschemat så då kommer mina dagar bestå utav jobb,jobb och åter jobb vilket inte gör något alls eftersom att jag ska jobba med ett jobb jag älskar och med en superhärlig grupp. Så denna sommaren kommer att bli kanon :)
Nu ska jag laga lite mat så ni alla får ha det så bra tills jag skriver igen :)
Kram!

Guuud vad ni har missat!

Har så oehört mycket att berätta och idag har jag verkligen tid att berätta allt :)
Igår tog min pojk äntligen studenten, sådär två år försent men han tog den iaf, gick ut på den dära trappen, mötte upp släkten och hade ett fint studentkalas. Värdinnan var ju till allas förvånad ME ;) Verkligen trevligt att träffa alla hans släktingar efter en lång tid och speciellt hans wuuunderbara faster. Idag väktes jag utav henne och hon hade serverat fram kaffe och mackor. En så genuin och speciell människa som henne finns nog inte.

Vad har hänt annars i mitt lilla patetisk liv?
- Jooo. Det har hänt sjukt mycket men nu när jag väl sitter här kommer jag inte ihåg hälften. Sommarlovet är här men ska jobba hela sommaren i mitt underbara hemtjänst. Lägenheten är uppsagd och jag måste upp till Växjö nästa vecka och skriva på en massa papper och skit. Går inte på mitt schema förens nästnästa vecka, men kommer hoppa in dessa dagarna innan dess i vilket fall som. På lördag ska jag o älsk ha en lite roadtrip till Öland och hälsa på hans farfar b.la.
Ibland blir jag avundsjuk på Mackan och hans relation till sin farfar. Vill med ha en snäll Farfar som ringer, kommer och hälsar på och blir glad för när man ses. Men man kan inte ändra på saker och ting, det vet jag. Men har jag levt hela mitt liv utan min farfar så klarar jag mig resten utav mitt liv...
Annat som har hänt är att min syster fylly 25 och vi har firat henne med god mat och släktkalas.
Har givetvis hänt en jädra massa mer men inte som jag kommer på mer.

En annan sak jag vill ta upp är hur folk kan vara så IDIOTISKA och uttrycka sig och andra människors liv.
Fick höra världens grej om en som tycker att mitt liv är patetiskt och att det är synd om mig som lever ett sådant liv som jag gör. Och JA! Det är skit synd om mig och mitt patetiska liv, om ett år står jag där med tre utbildningar, en underbar pojkvän, en underbar familj, jobb och underbara vänner. Jag har mitt liv framför mig, alla möjligheter i världen till att lyckas. Och vad har du? Jag tänker inte hänga ut dig på något sätt. Men det är kanske dags att börja tänka på vad man säger till folk om andras liv? Och vem är du att egentligen ens uttrycka dig om hur jag har det och att det är synd om mig? Jag älskar mitt liv och som jag skrev innan så inom ett år har jag allt jag önskar mig- dock kanske inte hus och barn men det är sådant som får ske naturligt. Jag älskar min pojkvän och de människor jag har runt omkring mig! Och visst kanske jag inte tjänar multum med det jobb jag har nu men jag trivs mer än folk tror, jag tycker det är roligt att gå till jobbet och när jag kommer hem är jag ALLTID nöjd med vad jag presterat! Men det kanske är viktigare för att ha ett välbetalt jobb och vantrivas än ett hyffsat bra betalt jobb och stortrivas?
Skitsamma, jag tar inte åt mig på någotvis vill bara beskriva hur efterbliven en människa kan vara, rent  ut sagt att ens påstå en sådan sak om en människa man träffat ett par gånger?!
Nu ska jag slänga på en bra film och krypa ner i soffan :)



RSS 2.0