Ärende o fika!



Idag blev det stan för min del. Hämtade upp Sandra i Jämjö och sedan Jenny i galgamarken :) Gjorde ett ärende åt min syster som skulle ha en present åt sin pojkväns systers barn. Sedan hittade jag mig en skinnjacka som egentligen var prio 1. Btw, efter en stund på stan blev det fika med Sandra, Sara o Jenny! En trevlig välbehövlig fia då jag inte träffat tjejerna på ett bra tag. Pratade ihop oss om en liten träff på lördag med dem igen :) Efter en runda på stan så blev det att åka hem till mamma o pappa och laga middag tills dem kom hem.. Nu sitter jag i Torhamn och funderar lite, kollar på Värsta bilföraren och undras över hur så pass kassa människor klarat sina körkort :S
Ska alldeles strax leka frisör på älsklingen då kan tycker han blivit för långhårig!!
Ha det bra på er.
Ciao!


"

Sitter nu o kikar på big brother. Har läst att tv11 ska bli betalkanal- är det någon som vet om det verkligen är så?? Btw, älsklingen o jag lagade tacos när han kom hem :) sedan åkte vi till Lantmännen o köpte kisemat, stannade till hos bäste far o drack en kopp kaffe! Blir stan imorgon då jag har en massa ärende med brev o böcker som ska lämnas, saker som ska inhandlas och självklart en fika med mina underbara flickor som jag inte träffat på ett tag!! Ska bli kul att träffa dem och prata av sig lite om allt o ingenting. Känns skönt att vara hemma hos älsklingarna o prata av sig om tankar man inte kan prata av sig om vem som helst! Känns som att det börjar bli lite bättre o all cred till främst Sandra o Marcus som står ut med mitt eviga tjat om saker jag analyserar o tänker på. Nepp, nog med svammel för min del. Kolla klart på BB o sedan sängen :) Ha det!! Ciao!

"

Vaknade idag utav världens knepigaste dröm. O eftersom att jag drömt öiknande drömmar i nästan två veckor så måste det nästan betyda något! Håller tummarna på att det är så :)!! I alla fall så har det varit lite småstressigt idag men nu sitter jag i soffan med världens underbaraste kisemis i knät! Just love it!!!! Blir lugnt idag med vilket behövs, känner ändå inte för någonting, ska snart börja med maten så att den står färdig när älsk kommer hem! Sedan blir det kvällsmys med massa kel..... Skriver ett inlägg ikv! Tio!!!!!

"

Tjoo! Har precis vaknat upp ur min eftermiddags/kvällsdvala. Har drömt så oroligt... Blev inge stan för min del då jag är sjukt trött o orkeslös. Vet vad det kan ha med att göra, kanske alla jävla tankar hela tiden. Men det kommer bli bra! Är hemma nu så har älsk att prata med vilket känns döskönt... Nu måste jag i alla fall åka ner o handla lite mat o annat! Sedan hem igen, slänga sig på soffan och fortsätta att mysa med min bebis! Ibland är det skönt att bara få vara :) Ha det bra!

Känns bra!

Ligger i sängen med en snarkande man på höger sida o en spinnande katt på vänster sida o de känns mer än bra att ha dem på var sen sida om mig, de två som betyder mest för mig :) ... Ville bara att ni skulle veta hur bra det känns!! än en gång, Godnatt på er!

Hemma hos mina underbaraste! Träffade Sand...

img_1117 (MMS)

Hemma hos mina underbaraste! Träffade Sandra en undra innan jag åkte till T-hamn. Kändes skönt att prata av mig med henne. Imorgon blir det att åka till stan en runda o springa ärende åt syster, ska även se om jag hittar en skinnjacka! Inhandlade tre par skor idag! Kan ju inte springa runt i stövlarna längre då det är för varmt! Nu blir det sängen för mig o älsk. Känns skönt att ligga bredvid han igen.. Blir la ett inlägg imorgon. Nattinatt med er!!


Tankspridd!



Gaaaah.. Är verkligen dötrött men ligger och grubblar på saker och ting som egentligen inte är någon mening att grubbla på. Känner att jag befinner mig i en DOWN just nu. Allt var jättebra tills jag kröp ner i sängen stängde av datorn och försökte sova. Vill egentligen dela med mig utav tankarna men eftersom att jag vet att det finns  folk som läser min blogg som inte känner mig så tänker jag inte göra det.
Så pallar ni inte behöver ni inte fortsätta läsa på detta inlägg. Känner bara för att skriva av mig lite, känns kanske lite lättare då??
Det finns två saker som ständigt är i mina tankar och som jag bollar med, ena dagen känner jag att det ena alternativet känns sååå rätt fast sedan dagen efter så känns det inte alls rätt. Det finns iaf två personer som vet vad jag pratar om.. Känner mig så jävla kluven just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen och det gör inte saken bättre att klockan är över 1 då jag inte kan ringa till någon utav de tre jag hade velat ringa.
Det är många tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud just nu och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :/ Det känns bara så patetiskt... Jag vet, ni har inte en aning om vad jag snackar om. Men helt sannhetsenligt så bloggar jag framförallt för mitt egna bruk. Just nu saknar jag min man och min bebis något enormt och jag hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ligga hos dem. Ligga o prata med älsk om detta för jag vet att han hade kunnat få mig på så mycket bättre humör och på andra tankar... Än en gång känner jag mig oehört patetiskt då jag inte brukar bli såhär sentimental, ledsen o förvirrad.
Vill inte kalla att jag är deprimerad utan mer nedstämd, hoppas det går över tills jag vaknar. Hatar att sitta själv just i sådana här lägen. Fuck med!!
Jag vet att säkert många utav er som kommer läsa detta tänker- "fan vad hon är...." och med all rätt. Vet inte varför jag blev sådan här just nu. Jag som haft en sådan underbar helg så det finns inte! Jag fick en gång höra att man ska lära sig att styra sina tankar och känslor annars styr tankarna dig. Jag vill lära mig att styra mina tankar och skapa det liv som jag vill ha genom mina tankar. Men i nuläget är det omöjligt.
Jag har helt enkelt för mycket tankar just nu och den ena avlöser den andra. Och just nu känns det som att det bara är negativa tankar. Det känns som att jag håller på att drunkna- får liksom inget andrum...
"Tänk positivt Idah, tänk positivt!!!"
Nu får jag fan lägga av med mitt självömkande men det kändes genast lite bättre! Ska försöka tvinga mig själv till att sova så att det blir morgondag snabbare.

Take care!


Summa summarum!

Efter en helt galen helg i Stockholm är ju nu tillbaka i Växjö. Har tagit mig en välförtjänt dusch och tagit hand om mina fötter som fått ta oehört mkt stryk denna helgen. Tänkte köra en snabbsumering utav helgen som varit men orkar tyvärr inte lägga upp bilderna ifrån det utan gör det i veckan som kommer.. Förlåt. men ni får nöja er med en summering.
Fredag- Tar först buss till Alvesta för att sedan fortsätta till stockholm med tåg. Väl framme på stationen så grips vi antingen utav panik utav allt folk eller utav ren exaltering för att vi äntligen är där, vi tar löpet ut ifrån stationen och rent ut sagt springer tills vi kommer på att vi inte har en aning om vart vi ska så vi bestämmer oss för att sätta oss i en liten gränd för att försöka lokalisera vart vi ska. När vi väl förstått att vi ska ta T-banan till Karlaplan så känns det lite mindre stressigt. Framme på stället vi skulle hoppa av får vi fråga en man om vägbeskrivning till hotellet och han förklarar vart vi ska gå. Det värsta är att antingen lurade han oss med avsikt eller så kan vi inte höger o vänster. Gick iaf säkert 40 min för att leta upp det jävla hotellet. Efter mycket om och men så kommer vi iaf fram till hotellet.
Slänger av väskorna och frächar upp oss så sticker vi emot stan (tror vi) men tar fel tunnelbanetåg och hamnar vid slussen vilket inte gjorde något då vi kom till Katarinahissen som vi även gick upp i. Efter några timmar på slussen så åker vi tillbaka till hotellet för att fixa oss och sedan gå ut. Gick till Lobbyn (tror jag det hette) och träffade Minela :) Efter en lugn utekväll så ska vi åka hem och upplever något vi nu skrattar åt. Först o främst ska vi till pressbyrån o köpa något varmt och drick då vi får höra två saker:
-"Ni behöver inte vara rädda för en svensk"
-"Shakira o Donna.... Behöver ni skjuss?"
Väl på tunnelbanan säger en annan man av utländsk härkomst: " Stay with me, I know how to fuck you!" Gaaah, äckliga män. Vad tror dem? Att man ska stanna och bara: Vaaa? nehe skojar du?? Klar jag stannar om jag får ett sådant erbjudande? Hell no! ÄCKELAS!!
Lördag- Stiger upp och äter en god hotellfrukost, fixar och oss och så för att sedan dra till The old city för att besöka kungen och hans bostad. Riktigt fint var det i Gamla stan :). Drar sedan till Sergelstorg för att spendera lite pengar. Lunchar även på NK där vi spenderade en och en annan timme ;) Efter ett X-antal timmar på stan, med ömma fötter och nyinköpta kläder drar vi till hotellet och senare på kvällen Stureplan! Fick så jävulskt ont i magen annars var kvällen/natten nice.. Var på lite olika ställen så som Laroy, Sturekompaniet mfl. Sjukt mycket folk och grym musik... En härlig upplevelse.
Söndag- Vaknar sådär halvdöd och masar ner till frukosten. Fick bli buss hem till Växjö då det var det billigaste alternativet. Så nu efter 6h o 30 minuters bussresa är man hemma i lägenheten. Känns som att vi var iväg längre. Men all eloge till Milena som var otrolig på att hitta... Bästa helgen på sjukt länge.. Dröjer nog inte länge förens vi är tillbaka och kör en favorit i repris på Stureplan.

Nu ska jag läsa igenom arbetet och sedan krypa ner i min säng. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng. Säg vad dem vill men "borta bra, hemma bäst!" Imorgon blir det skuuula för hela slanten och lämna in arbetet till Roddy.
Och som sagt, förlåt att jag inte lägger upp bilderna ikv men känner inte för att spendera min natt framför datorn när ögonen är tunga som bly... Ni får helt enkel hålla er till imorgon eller tisdag. Sköt om er alla!
Ciao!


"!"



Sitter nu hemma hos Milena efter lite solning och en massa snack har vi nu gått all in för att skriva klart arbetet. Men fastnar framför Livesändningen utav Oasen för att följa våran vän Minela och hennes tid där. Stödjer absolut inte hennes beteende men börjar bli trött på att folk har åsikter om hur hon beter sig och sitter och skriver en massa skit om att hon förstör för "sitt folk" (bosnier) och att hon skämmer ut dem osv. Det finns säkert flera tjejer där ute som hade betett sig tusen gånge värre!
Om ni nu blir så irriterade så sluta titta! Heja Minela!!!

Nu måste jag återgå till att skriva klart arbetet. 
Ciao!

 

"

Blev ingen kvällsinlägg igår...sorry för det! Blev Desperate med min syster sedan hem o sova igen.
Idag har det inte blivit så mkt mer än plugg för min del. Är snart klar med det förbaskade arbetet! Känns helt sanslöst att vara klar 4 dagar innan det ska vara inlämnat då jag brukar sitta med all panik dagen innan. Men känner mig riktigt duktig!
Ska försöka skriva ihop det sista nu iaf samtidigt som jag sitter och lyssnar på gammla goingar ifrån tidigt 2000-tal :)
Ikv blir det solning och börja packa inför fredag. Vi har bokat ett superhotell på stureplan för endast 600 per person för två nätter med frukost som ingår! Gotte!
Så på fredag runt 8.00 blir det tåg till huvudstaden för möte och för att roa oss! Nej nu har jag inte tid att sitta och skriva en massa skit! måste bli klar så att man har hela dagen imorgon för att fixa o dona!
Hejlänge!


"


Slänger in ett inlägg i brist på annat. Mår konstant illa och får inte behålla minsta lilla jag stoppar i mig :/ Känner mig trött och orkeslös och eftersom att jag fick upp tabletterna lika snabbt som jag fick ner dem så har jag döont i ryggen :(
Har inte riktigt tid att vara sjuk då jag har så jädra mkt att göra. Håller tummarna till att ryggontet släppt helt o hållet tills fredag men det ser ganska mörkt ut. Om ni missat så åker jag o Milena till huvudstaden på fredag och kommer åter igen på söndag. Möte med ambassaden, shopping och festande står på menyn men får la se hur det blir med festandet för min del o för min rygg del. Tankar och funderingar idag? -Jaa som vanligt har det kommit upp en hel drös med tankar under de timmarna jag varit vaken, vill säga 7 timmar för att vara exakt. Men en tanke som slår mig varje dag är att det snart bara är två månader kvar på denna terminen sedan SOOOOMMMMMAAAR! och efter sommaren så är det USA! Wohhoo!

Ska försöka vila en stund innan min syster ringer.
Skriver senare ikv. Hejsålänge!

"!"

Kör en snabbgenomgång om dagarna som gått. Som ni vet sen tidigare är jag dödens sjuk. Inflamation i ländryggen och infektion i njuren- Penselin o smärtstillande som gäller för min del.
Nu är jag tillbaka i Växjö... Har varit hos Milena en runda och suttit som klistrad framför datorn och kollat på online "Oasen" i Big Brother då våran vän och klasskamrat Minela Grebenarevic är med. Kör hårt tjejen!!!!
Verkligen kul för henne att hon kom med då hon pratade om det när uttagningen var och nu så fick hon komma in i huset som en utav tusen o en natt tjejerna.


Minela o Milena.


Nu ska jag lägga mig o sova ngr timmar för att sedan vakna imorgon kl 7.00 för att pluggaugga hela dagen lång och även ha handledning med våran kriminalare Roddy!
Så för min del säger jag godnatt!



Akutvård som suger!

Skriver ett litet snabbt inlägg för er som är intresserade. Natten till onsgad sov jag i en timme och vaknade utav världens jävla smärta i ryggen och fram vid höfbenen samt med feber och feberfrossa. Framåt kvällen hade jag inte blivit bättre och bestämde mig för att åka in till akuten.
Inne på akuten får jag berätta vad det är för fel. drar det för er med så att ni hänger med, för sex veckor sedan fick jag ont i ryggen men dock inte hela tiden utan bara i vissa lägen. I mer än två veckors tid har jag haft ont hela tiden och även fått ont fram till vid höftbenen.
Iaf, inne på akuten får jag sitta och vänta i 6 TIMMAR! För att få en remiss till röntgen.
Dagen efter (torsdag) åker jag in och blir röntgad och där konstaterar dem att jag har fått en inflamation i ländryggen (svanken) och att min högra njure är svullen. Åter tillbaka på akuten efter röntgen vill dem ta mer blofprov och urinprov så efter att dem stuckit sönder mina stackars armar och efter en och en halv timmes väntan så har dem fått fram vad det är för fel med njuren. Antagligen har jag haft urinvägsinfektion utan att jag vetat om det som har gått upp i njuren och infekterat den. Alltså- En krafitg infektion i njuren.

Så nu går jag på morfintabletter för värken och penselin för infektionen! Känns bra att jag iaf fått reda på vad det var för fel. Men det negativa är att man ska behöva proppa i sig en massa skit. Huvudsaken är att jagblir bra iaf.
Så för mig blir denna helgen lugn. Byter ifrån soffan till sängen och sängen till soffan. Har mina underbaraste runt om kring mig som passar upp och tar hand om mig <3



Heaven is a place nearby!

Sorg upplevs ofta som en negativ känsla som får en att känna sig nedstämd.
Sorg kan uttryckas i tårar.


Idag för exakt ett år sedan upplevde jag en sorg jag inte trodde var möjlig. Vissa tycker att det är barnsligt/fjantigt att uppleva en sådan sorg för en sådan sak, men det skiter jag fullständigt i, för ingen människa i världen ska bestämma över när eller hur mkt sorg jag ska uppleva!

Idag för exakt ett år sedan ringde Marcus om ett besked som jag inte trodde var sant! På en sekund slängdes både dator och mobil ner i marken av ilska och jag grät tills jag inte hade tårar kvar att gråta.
Min älskade Prince var borta!
Min älskade kisemis, min bebis, mitt allt var borta för alltid. Han skulle aldrig mer springa och möta mig på parkeringen, ligga vid min sida, spinna i mitt knä eller kika på mig med sina stora vackra ögon! 

Prince var och kommer alltid förbli mitt allt och jag kan själv många gånger inte förstå hur en katt kan ta en sådan oehört stor plats i ens hjärta. Men han var speciell, inte som något annat djur jag träffat. 
Det var ett band mellan oss ingen kommar att förstå! 


2006-2010, mitt allt, för kort tid! 
En plats i hjärtat ingen någonsin kommer fylla!

Jag saknar dig mer än ord kan förklara!
 


Seg segare Idah

Är riktigt seg nu men känner att jag måste slänga in ett litet inlägg. Såg precis ett klipp någon lagt ut på Facebook om djurplågeri! FYFAN för alla de människor som utsätter djur får sådant...
Djurägare eller inte- man kan inte förstå att detta är sant, hur de flår levande djur!? Usch&fy!!!!! Blir bara arg och ledsen.


Imorgon är det upp tidigt o plugga för min del men tror inte det kommer gå något vidare då det är en tung dag för mig imorgon :'( Men får försöka göra det bästa utav situationen bara....
Nu blir det sängen för min del iaf. Natten på er alla!

Oroar mig i onödan!

Varför är det alltid så? Att man oroar sig i onödan!? Hade Seminarie idag på en avhandling som vi läst och som så många gånger förr oroar jag mig över vad jag ska säga, hur jag ska lägga upp det och vad läraren kommer komma med för motfrågor.
Men ICKE! Seminariet gick jättebra och det till slut var det svårt att få oss alla att sluta prata om de olika avhandlingarna.

Tänkte att jag skulle sammanfatta helgen eftersom att jag inte haft mkt tid över att blogga. I lördags blev det fest med mina fina vänner :) Firade min kusin som fyllt år med en förfest hos Sara, sedan blev det utgång på Piraten! Men kan inte säga att det var värt bakfyllan på söndagen. Känns som att man blivit för gammal men självklart var det roligt att träffa en del människor man inte träffat på jättelänge och dessutom att träffa en vän som var nere över helgen ifrån Tidaholm :)  Tidigare på lördagen blev det trerätters middag hemma hos familjen då min syster och hennes pojkvän var hemma samt att man kan säga att vi firade hennes nya jobb.

I helgen åker Emma o co till polen och jag känner mig ledsen att jag inte kan hänga med dem o festa :( Men måste spara dem pengarna till helgen efter då vi åker till Stockholm för att besöka ambasaden, stannar dock hela helgen för att festa och shoppa :)
Mer om detta den 25.te! Nu måste jag ta mig något att äta då min mage skriker efter mat!! Sedan blir det plugg och Desperate hos systeryster!
Klottrar kanske ett litet inlägg senare ikv. Om inte, ha det bra!

Ge mig stimuli!

Ovanligt piggelin efter en natts pluggande, känner att det sitter nu- det mesta iaf. Men vetifan om man inte kommer blanda ihop de 6 olika gubbarna och alla deras 511 teorier!
Får hålla tummarna på att det går vägen. Fick äntligen tid hos en doktor i nästa vecka, ringde o pratade med en jättetrevlig kvinna på sjukan o för 8.nde gången berättade problemet med min rygg och vad som förvånade mig mest var när hon sa:"Värktabletter? Har dem inte gett dig en tid? Herregud! så får det inte gå till! Klart du ska ha en tid hos en läkare+sjukgymnast för att se vad som är fel."
Så efter mkt om och men så ska dem äntligen undersöka vad som spökar.

Blivit hårdplugg idag med och givetvis en massa skratt i biblioteket. :) Kände mig som en riktigt framgångsrik kvinna idag vilket jag iof brukar göra 6 av 7 dagar i veckan ;) Nu blir det dags för att städa lägenheten och packa iordning. Ser fram emot denna helgen då vi ska fira min älskade Kusin o bästevän som fyllde år den 2/3. Ska bli riktigt nice att träffa tjejerna där hemma efter ett par veckors uppehåll då alla har varit på olika håll eller varit upptagna med annat!
Nu måste jag kila, dammsugaren går ju inte utav sig själv.
klottrar kanske ett litet inlägg senare ikv. CIAO!


Inköp under våren!

Här kommer 6 stycken inköp som jag kommer göra under våren 2011.
Finns mktmkt fler men orkar inte lägga upp alla så la bara upp de absoluta favoriterna!
  




Fika, plugg o freedom goddess



Vad är det med Växjö?
-Rondeller, rödlysen och parkeringar med avgift? Gymmet som jag tränar på har gått i konkurs o vi som tränar där har blivit förflyttade till stan till Hälsocentrets gym. Tänkte checka in detta idag men tänker inte alls på att ta med mig mitt kort eller mynt för att betala parkering. Så kör runt o letar efter en parkering som inte kostar men inte fan hittar vi någon. Efter ca 40 min ger vi upp o drar hem ist, gör oss iordning och drar till skolan.
Vid 12-tiden kommer en efterlängtad Ryan som är på en minisemester i Sverige för att besöka sina vänner på Campus. För er som inte vet så är Ryan en helgo kille ifrån Chicago som pluggade här våren -10.
Blev ett kärt återseende och en massa prat om vad som finns o göra i USA och vad Ryan rekomenderar mig o Millan att åka när vi kommer det. :)
En sak som vi ska göra är att åka o se Frihetsgudinnan eller freedom goddess som Millan sa ;)  och för er som inte fattade det roliga med det var att Millan översatte Frihetsgudinnan rätt av ifrån svenskan för att få Ryan att förstå, men Frihetsgudinnan på engelska heter Statue of Liberty !

Efter en härlig fika var det att återgå till pluggandet och det SUGER! Det sega är att vi sitter och pluggar stenhårt en timme, börjar diskutera det vi studerar och halkar sedan in på sidospår. Det är väl ungefär de jag jag har hunnit med idag.
Nu blir det att lägga sig i sängen och plugga ytterligare and it sucks!

Här kommer en låt som spelas varm hos mig för tillfället, ENJOY!!




Ge mig mer värme!

Gud vad härligt det är att vakna utav att solen skiner :) Vaknade runt 06.40, gick upp o gjorde mig iordning. Var grymt sugen på att ha ballerinaskor på mig, eller iaf mina pumps men riktigt så varmt är det inte. Men snart så, ger det 30 dagar till sedan är det shorts o ballerinadags för min del.
Seminarie idag och det gick toppen, mycket att diskutera ang papret vi ska skriva och om böckerna vi håller på att läsa. Sedan blev det en massa tentaplugg. Bestämde oss för att traska hem till mig och det slutade med att Millan hamnade på soffan o jag i sängen och powernapade i en timme. Skönt.
Som det ser ut nu så blir det att dra till syster och hänga med henne till kusarna och sedan tillbringa kvällen hos henne till kl 21. Då blir det att hämta upp Milena och sedan tentaplugg hos Armin. Känns skönt att plugga med honom då han är så duktig på att förklara saker så att man förstår dem. :)
Så ser väl min dag ut än så länge!

Tänk om inte riktigt 5 månader så är jag inte längre kvar i Sweden utan befinner mig i USA! Längtar grymt mycket och hade jag fått bestämma hade jag åkt nu. Men det är ju lite kvar att fixa. Den 25.te blir sthlm o ambasaden som gäller :) Spenderar hela den helgen i Sthlm med en utav mina bästa vänner och det kommer bli grymt kul. En massa shopping och kaffe i gammla stan!
Nej nu har jag inte riktigt tid att sitta här. Skriver kanske ett nattinlägg.. Ha det gotte!

(long time ago!)

Vår o Sol!

Vaknade ovanligt tidigt självmant idag och utvilad dessutom :) Såg glimtar utav solen mellan springorna i persiennerna, VÅR!! Äntligen, +3 grader ute o efter frukosten så blev det att gå ut en runda med Alexis. gjorde ett tappert försök med att räffsa men kom på att jag hade roligare saker för mig, som att ringa sjukvårdupplysningen och sitta i kö i 30 min.... NOT!
Och inte sa dem något vettigt heller dem idioterna rent ut sagt.. Blev rastlös och gick ut en runda till, började elda upp lite skit, kartonger och gammla raketrester. Satt även o kollade på när "mittemot"grannen höll på att bränna ner telestolpen och en stor buske.

ettutre så fick jag se något litet rött i gräset, en NYCKELPIGA! Kan man få ett bättre vårtecken? :D Nepp nu ska jag plocka iordning lite inomhus och sedan blir det middag hos käraste Fader P.
Ikv blir det lugnt, mys med dem bästa till en massa bra tvprogram- Solsidan, Bigbrother o Walking dead!



Ha det bäst i vårvädret :)!

Fika o Iphone

Har äntligen fått min Iphone, hade dock otroliga problem med att få igång den men sen var det bara ett skitfel så som att min USBport på datorn är sliten. Aja, som sagt efter mycket om och men fick jag igång den. :)

Idag blev det att stiga upp tidigt och infinna sig i stan vid 12-tiden för att möta upp Gizmo (samuel) för en efterlängtad fika på 3G. Riktigt kul att träffa han efter att itne sett eller pratat med han på ca 1 år. Blev 2h 30minuters fika med en massa prat om gammla minnen och en massa skratt.
Satt även o pratade om lumpen och militärer. Sedan hämtade jag upp Jimmysen och körde ut han till Torhamn.
Åkte sedan in till Lby till pappa och käkade lite mat. Nu sitter man återigen i Torhamn och myser framför tv.n datorn. :)
Sitter o föröker hitta lite roliga o nödvändiga appar att ladda ner men går inte så bra. Funderar på att lägga mig o läsa en stund. :) Eller om jag ska försöka få med älsklingen ut på äventyr. Who knows?
Solong!


Haha WTF?!



Haha WTF?? Lagom chockad man blir när man ska in o rensa på hotmailen och får se att någon nominerat mig till Mix Megapols tjejplan.
Måste erkänna att jag är grymt smickrad!

Dåliga dag!

Gaaaah! Detta är ingen bra dag för fröken P. Inte alls sugen på skola eller plugg men fick i vilket fall som tvinga mig upp ur sängen. Seeegt! Väl uppe och iordninggjord så bar spirorna ner mig till skolan.... Efter ett glatt sms om att paketet kommit och en massa trevligt sällskap så började dagen ändå gå hyffsat bra.
Ringde vårdcentralen om ryggfan idag men dem kunde inte hjälpa. Det enda dem sa var :Du får kontakta sjukgymnasten eller ta mer värktabletter."
Jävla säääär! Ge mig tid hos en kotknackare ist så jag blir bra. Tar sådan väldig energi.
Nu ska jag sluta klaga! Hart varit med min syster hos hästarna och kelat om lilla Faddebus<3 Sedan efter allt som skulle göras så åkte vi hem och tog oss varsin kopp te! Började läsa boken Människan, brottet och föjlderna av Tomas Ekbom. Verkligen skit bra!
Så nu när jag är hemkommen i min lilla lägenhet så ska jag ta mig en varm dusch, krypa ner i sängen och fortsätta läsa :)
Imorgon vankas det skola o handledning sedan hem till mina underbaringar! Saknar min lilla bebis enormt så imorgon när jag kommer hem till han ska det bli mycket gows. :))
Nu kan jag tyvärr inte sitta o underhålla er längre!
Duschen o sängen väntar som sagt! Nattenpatten!

Kärlek!!


American psycho med de bästa!



Alltid lika trevligt att ha filmkväll hemma hos Armin! Många oseriösa samtal om allt mellan himmel o jord, skratt o kaffe!
Nu blir det bingen för mig!- Godnatt Sverige!



Ofta!



Gissa om jag började asgarva när jag läste detta? Denna lappen satt ovanför en sådan där leksaksautomat ni vet och det komiska var att den var tom! Alltså drar vi slutsatsen att rätt många på Campus brukar köpa kondomer. Hahahaha!!!


Annars idag då? Haft lektion och genomgång av tentan- Var roligt att se hur knäckt läraren blev när en i vår klass började prata procentsatser och skit. :P Sedan blev det att lulla runt på skolan, en latte i biblan och sedan en sväng till Samarkand och kika in i de nya affärerna som öppnat. Hittade mig en svart kjol och en vit t-shirt med mönster.
Känner att det har blivit varmare ute redan :) Visst var det -1 idag men till skillnad på -10 så var det behagligt ute. Imorgon blir det lektion igen "att skriva" skulle det tydligen handla om ^^.  Har inte riktigt tid att sitta här längre. Ska in o hämta MilliVanilli och sedan dra bort till Armin och kolla igenom tentan och kolla på film. Blir kanske ett litet inlägg senare ikv. Ha det.
Ciao!

RSS 2.0