Happy Memories





Växjö, Campus och studerande

Glömde ju helt av att skriva om när vi var och simmade. Fick uppleva en tsunami, bubbelpool och ångbastu. Millan och jag snurrade runt i strömmen dem har som går runt i en "grotta" och vi skrattade så vi inte orkade hålla emot strömmen och bara snurrade runtruntrunt. Sedan åkte vi forsvirveln eller vad den heter och allvarligt så höll jag på att drunkna så badvakten fick sträcka fram en pinne som jag han ville att jag skulle ta tag i. Men så hjälplös var jag inte riktigt. :P

Idag har det blivit plugg i biblioteket med Millan, Max och Daniel och jag vet inte vad det är för fel på luften i grupprummen men det spårar alltid ur. Allt ifrån det vi skulle syssla med till att Daniel och Max sitter och pratar om dvärgar ^^ . Som tur väl kom Grim in och styrde upp läget och det tackar vi för.

Nu är iaf fältarbetet klart och bara litelite kvar på hemtentan så kanske borde skriva klart skiten så man har det gjort. Hörs senare

//Pedersen


In a room where the sun is burning dust from our past

Time, floating fast
In the odd world
The rain is pouring memories from my past
It's a huge carnaval
In my chest
I didn't know anything,
A rubber boot girl
And the queen of land
Where all the small things seems so very grand


Givetvis när man är som lyckligast så finns det folk som bara sitter och väntar på att få krossa lyckan i småbitar. Idag har jag fått det bevisat. Jag hoppas att ni där hemma är nöjda med vad ni åstakommit. För en sak är säkert det jag har tänker jag inte ge upp.


"Mitt finger smakar sött"

Usch vad resesjuk man är nu. Vi sitter och hittar den ena resan bättre än den andra men verkar bli IBIZA i vilket fall som vilker iof inte gör mig något! Nu är man tillbaka i Växjö igen efter en dag hemma i Karlskrona för att ta spruta och skit :/ Kände mig inte så mallig när hon kom med sprutan och dum som man är så MÅSTE man bara titta när dem ska den. Ajaj! Men nu är man iaf vaccinerad emot TBC vilket är skönt och Karin K har fått mitt intyg på att jag är hyffsat frisk. Dem klagade lite på blodvärdet så kanske dags att kolla upp det ?!

Imorgon blir det plugg i biblioteket, göra klart arbetet och tentan så att man får resterande dagar ledigt. Hoppas att tentafesten blir på fredag så att man kan haka på. Sedan nästa vecka blir det en tripp med älskade familjen för att fira Mami som fyller år (: Hotell med spa och grejer kan jag faktiskt behöva så nästa vecka är jag inte kontaktbar för er som tänkt kontakta mig. Hepphepp nu blir det att krypa ner i min extremt sköna säng så att man vaknar pigg och glad imorgon.

Natti

//Pedersen


Då var denna helgen över

Är tillbaka i härliga Växjö igen efter en OK helg i Karlskrona. Jobbade 7-13 på lördagen och senare på kvällen var det dags att bege sig till Emma för att fira Sara som fyllde år tidigare i veckan. Kommer in i Emmas vardagsrum och hela hennes bord är fullt med sexleksaker. Alltså så hade vi Sexparty för Sara (: RoligtRoligt.



Efter mkt skratt och sprit så blev det att åka vidare till Masten då det var "sista kvällen på Masten". För dem som inte vet så var Masten en festplats som min mamma besökte när hon var ung och många andra i södra Sverige. Band och atister som Hep stars, Kim Larsen, Abba och Gyllenetider har varit där och spelat. Nu iaf ska dem riva stället och bygga hus där (vilket är väldigt tråkigt). Så vi åkte dit för att få uppleva Maste för första och sista gången kan man väl säga. Blandat folk, alltifrån pensionärer till ungdomar var där och det var många kända ansikten. Hade en riktigt bra kväll (:

http://svt.se/2.33782/1.2149074/snart_gar_sista_dansen?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=masten&sortOrder527895=0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0



Nu är det sängen för fröken P!

//Pedersen


Jobb, mat och plugg

Så är man hemma i Karlskrona igen för att stanna tills söndag. Jobbat idag fast fick en liten sovmorgon iaf :) Morgonmys med Alexis innan jag gick upp för att sedan göra mig iordning. Blev en avlastning ifrån 12.45-17.45. Härligt när pengarna sedan kommer in. Sedan unnade jag mig faktiskt Donken, Ajabaja! Försöker att inte äta skräpmat. Men ibland så :P

Nu har jag suttit och renskrivit, suttit med hemtentan och lite med fältarbetet men nu känner jag mig oehört rastlös så jag funderar på att köra en runda. Kanske ner och träffa kusinvitamin en runda?! Imorgon ska jag se om jag kan fixa biljetten med. StressStressStress! Har så himla mkt att stå i.

 

Blir kanske något inlägg mer ikv, vi får la se.

Todiiloo

//Pedersen


Snabbvisit

Ligger i min lilla lägenhet i Växjö och hör regndropparna slå ner emot fönstret. En natt i växjö denna veckan då vi imorgon ska checka med fältarbetet för att sedan åka hem och jobba :) Ska bli skönt att jobba lite denna veckan så att man får in lite kosing på kontot så vi tjejer kan åka på semester.

Hade Norinen och Millan på besök tidigare ikv och rätt som det är slank vi in på resor och bestämde oss för att kolla runt lite. Ibiza verkar vara det som lockar mest. Skulle vara otroligt skönt att komma iväg ifrån hösten och kylan en vecka eller två.

I alla fall, är det någon mer än jag som är trött på dagens samtal om det j*vla valet? Acceptera, det är så sverige röstat och märk mina ord! Jag säger inte om att det varken är rätt eller fel. Efter nästa val kommer det vara samma snack igen. PALLA!

 

Får inte glömma att säga Grattis till pinglan Sara som fyller år idag/igår den 20/9 . (: Räknar ner dagarna till lördag då hon ska firas med god mat, sexparty, bästa umgänge och en jäkla massa alkohol!

Nu blir det iaf sängen för min del. Upp tidigt imorgon.

Natti

//Pedersen


Redan torsdag

Det är redan Torsdag, snart helg! LÄNGTAR! Imorgon blir det lektion 13-15 och sedan bege sig hem till Kallekrona en sväng. Saknar min lilla Alexis så :( Men det var skönast för han att stanna hemma i Svanhalla denna veckan.

Händer i helgen då? Jaa, det blir nog att äta ute på lördag och sedan fest. Men har inte riktigt bestämt mig än på vilken utav de två festerna jag ska gå på. Hade varit trevligt att åka till Svensson och dem då det var år och dar sen jag festade med dem, men sen vill jag ändå till Emil. Aja har ju en dag till på mig att bestämma mig. Nee nu blir det att sätta igång med hemtentan igen, laga mat, städa och sedan förhoppningsvis kvällsfika med Malin och co.

Ha det bäst så länge

//Pedersen


Höstmys !

Nu är dagens lektion avklarad så nu har jag svidat om till min mysdress, gjort mig en kopp varm nyponsoppa och bäddat ner mig i soffan med mina nya filtar som jag införskaffade mig förra veckan. UNDERBART!

Sitter spänt och väntar på att Lärar Henrik ska lägga ut fältuppgiften på Blackboard så att man kan sätta igång med den. Igår kväll blev det kvällskaffe hos Malin med Norin, Malin, Martin och Banny. Dock saknades Millan :/ Nehe nu ska jag försöka göra lite nytta och läsa det sista ut DeSwaans bok- mänskliga samhällen.

 

 

Hörs senare!
//Pedersen


Trevligt sällskap och bullar

Hemkommen ifrån Malin, druckit kaffe, ätit bullar och pratat om alla problem man har, de problem man inte har men egentligen borde. Känns så otroligt skönt att vara tillbaka och att Norinen är inflyttad med (: Blir inget Vetlanda för mig denna helgen. SUCK! Jag som såg fram emot det så mkt ): Men det kommer fler gånger hoppas jag.

Imorgon åker jag och Alexis hem till Karlskrona, blir myskväll med underbaring, tacos, film och en jädra massa godis. Ska egentligen försöka hålla mig ifrån gotte men denna helgen tänker jag faktiskt unna mig det! Ska bli mys att komma hem faktiskt och bara vara, träffa kompisarna där hemma och tjöta lite. Nu ska jag iaf gå och göra mig lite kvällsro som teét heter. Funkade faktiskt förvånadsvärt bra, måste komma i säng snart känner jag så jag orkar med morgondagens lektion 10-15, ett långpass helt enkelt. Men med en bra klass och en bra föreläsare så ska det nog också gå vägen (:

Godnatt med er!
//Pedersen


Hemsökta hus

Ligger nerbäddad i soffan och kollat på Hemsökta hus. Får passa på att kolla medans det är ljust ute och man vågar titta på det. Teét hjälpte rätt bra igår. La mig och kollade på film men somnade in i halva filmen. Kollade klart på resten innan idag.

Jolene hette den, handlade om en tjej som gifte sig som 15-åring enbart för att inte hamna i ett nytt fosterhem sedan får man följa hennes liv fram tills sista äktenskapet. Oc vad jag fattade det som så är den verklighetsbaserad. En väldigt gripande och bra film så den råder jag er till att se. Nu ska jag försöka göra lite nytta iaf. (:



Vi hörs senare!
//Pedersen


Kvällsro och vaggvisa

Nu har jag druckit mitt nyinförskaffade te, kvällsro- ett harmoniskt te som hjälper vid sömnproblem. Sitter och lyssnar på gamla vaggvisor på youtube i hopp om att bli trött. Och faktiskt så hjälper det. Så nu gör jag sista blogginlägget  för idag.


I mina ögon är du det bästa som finns!
Älskar dig, Marcus.

Godnatt kära läsare

//Pedersen


Recept

Nu halvligger jag i soffan med en katt bredvid mig. Mätt och belåten är vi båda två  (: Kollar på Kärlek 3000 som är en utav tre filmer jag inhandlade idag har dock bara sett 10 min utav den så kan inte säga ngt direkt om den men än så länge verkar den ok iaf. Var iväg en runda och handlade lite till middagen som jag inte köpte igår. Prövade mig på ett ihopsläng som jag tyckte det lät bra och godare än förväntat var det. (: Så jag tänkte dela med mig utav receptet för dem som är intresserade.

Köttfärspaj
500 g köttfärs
1 vitlöksklyfta
champinjoner
fetaost
riven ost


Pajskal:
3 dl vetemjöl
150g margarin
2-3 msk vatten
1 krm salt

Gör såhär:

Blanda ihop pajskalet och tryck ut det i en form och sätt in i ugnen på 250 C i ca 10 min. Stek då köttfärsen, smaksätt med grillkrydda eller tacokrydda, pressa i en vitlöksklyfta. Ta ut pajskalet och häll i köttfärsen, strö fetaost uppe på köttfärsen. Stek champinjoner och lägg på köttfärsen och fetaosten. Strö sedan lite vanlig riven ost uppe på. Sätt in pajen i ugnen igen tills osten smält.


 Ät och njut (:

Hejsvejs!
// Pedersen


Ett glas Oboy

Fy fan rent ut sagt. Vaknade vid 9.00 med sprängande huvudvärk. Eller rättare sagt riktig migränhuvudvärk, var näst intill så jag fick gå och spy.
Hostan är också kvar, trots att jag dricker hostmedicin varje kväll. Hostar så jag får kramp i magen och det känns förjävligt. Tror jag får ringa farbror doktor om detta snart. :/ Btw idag är det klassfest, känner egentligen inte alls för att gå men känner mig nästan lite tvungen men får hur som helst se hur jag mår. Nu blir det till att rycka upp sig, ta sig till Maxi och hanldla lite food och sedan springa in på systemet och inhandla sig en vinare ifallifall man skulle få för sig att gå på festen.

 


Thaibuffé, bakadpotatis och campusliv

Dagens föreläsning är över, tacka gudarna för det. Är rätt seg idag. Vaknade av alarmet vid 08.30 och hade Alexis raklång längs magen, varmt och gott var det, stack ut ena foten utanför täcket men drög in den lika snabbt igen. Ville verkligen inte gå upp. Hade det så herrans varmt och skönt under täcket.
Iaf fick ju tvinga mig upp, göra mig lite frukost, fixa iordning mig, pussa Alexis hej då och sedan traska till skolan. Hade föreläsning om organisationer idag, intressant med småsegt som sagt. :/

Efter föreläsningen åkte jag, Milena, Malin och Anna in till stan och unnade oss lunch, Thaibuffé! Finns inte mkt som slår det i matväg. Nu ska jag splocka iordning lite och se om jag kan ta ut Gulle en runda.
Uppdaterar senare.

 Milena dansar loss i väntan på mat
Malin
 Norinen the cookingQueen
Även Malin dansar loss


Monday Morning

Mondag morgon och jag hade sovmorgon men vaknade självmant klockan 8.00. Det är förskräckligt! Sommarjobbet har satt sina spår av att vakna på bestämda tider. Eftersom att jag inte kunde somna om då min älskade bebis har löpet igenom lägenheten och absolut inte vill att jag ska sova en timme till så masar jag mig ifrån sängen till soffan och sätter igång datorn. Har inte hänt mkt på varken bloggen eller Facebook, så i ett desperat försök för att inte tråkas ut slår jag på tv.n men helt i onödan. Finns absolut ingenting att titta på.

Så jag får väl blogga lite innan lektionen börjar vid 13. Efter lektionen har jag inte planerat så mkt, blir väl att åka med syster ut till hästarna och sedan förhoppningsvis träffa Millan en runda och prata lite om Onsdag då vi ska ha klassfest. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om :/ Får väl se om jag kommer på något fyndigt till nästa inlägg.



Ha det!
// Pedersen


Lördag kväll

Sitter och spelar sönder IYAZ- Solo och tycker allmänt synd om mig själv.
Näsan rinner och huvudet är fullt med snor. Att bli förkyld var det sista jag behövde nu. Igår flyttades hästarna upp till Växjö så nu har man desto mer att göra om dagarna där uppe om man bortser ifrån kaffedrickandet och allt sexsnack.
Ser fram emot nästa vecka med en massa skola och framförallt lördagen för då blir det fest som aldrig förr. Malin har lurat på mig något som hon tror jag kommer att gilla. Fest i en lada som någon gjort om till pub och disco, känner att det trots allt kan bli lyckat. Längtar ju tillbaka till Bonka bäver och Eddie Meduza ibland men på samma gång är det skönt att den tiden är förbi. Inte för att jag ogillade det men när man började på universitetet ändrades man som person, fast bara till det positiva. :P

Nu Blir det att krypa ner i soffan med en stor påse godis som älsklingen var så snäll och köpte till mig :) Bra underbar han är ibland.

Over and out!
//Pedersen


Muuuusic

Tack Jimmy "stäppen" Andersson som så snällt skickar över en massa musik :)

Lite utav de låtar som gjort min sommar 2010:



Nomy- You better die young
Melanie Fiona- Monday morning
Mohombi- Bumby ride
Shakira- Waka Waka
B.o.B - Airplanes
Stromae- Alors On Dance
Flo Rida feat. David guetta- Club can´t handle me
Swedish House Mafia- One
Pleasurekraft- Tarantula.




Listen and enjoy // Pedersen


Förkylning "/

Näsan rinner som en kran på högsta tryck, halsen jävlas och vill inte bli bättre trots te med honung i.
Fuck, har inte tid att bli förkyld nu. Första veckan i skolan avklarad iaf. Känns så otroligt skönt att vara här uppe igen men inte för den sakens skulle, har ju lite hemlängtan ibland.

Igår blev det ytterligare en helcrazy kväll med tjejorna. Vi satt och väntade utanför Malins dörr tills hon kom, sedan blev det gasen i botten till Donken med Malins kära Woopidoo. Såg en räv på vägen btw, Millan skulle fota den men han/hon ville icke.

Väl på Donken iaf så delade vi fyra hungriga tjejor på en teambox med nuggets. MUMS. Satt och snackade och hade allmänt trevligt. Har så mycket att prata om nu, om allt som hänt i sommar. Tråkigt nog har inte jag så mycket att berätta om "Jobbat, kolmården, kalmar/öland och åter igen jobbat"
Men det är roligt att höra vad dem andra har varit med om. Nej nu ska jag packa iordning och bege mig hem till Kallekrona, min man och självklart min ögonsten, Alexis.

Over and out // Pedersen


Pedersen

Har varken tid eller ork att vänta på att fixa iordning utseendet på bloggen utan får fixa den med tiden (: Detta är iaf den nya bloggen, den gammla existerar då inte längre.
Kände att det var dags för en liten förändring men hoppas på att mina läsare (vänner som ovänner) kommer fortsätta att läsa min blogg.
Den kommer för det mesta handla om min vardag men ska försöka lägga in lite tips och trix. (:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0