Sista Januari

Då är man inne på sista dagen i Januari. Helgen har det bara blivit jobb och självklart mys med mina underbaringar. Känns tomt utan dem i Växjö men är ändå härligt att vara här. Umgås med de bästa och träna med den bästa! Känner mig sjukt motiverad och måste erkänna att ett liv med träning, motion, nikotinfri och med nyttigare livsstil känns helt otroligt. Trodde inte jag skulle klara det så bra som jag gör men ger man sig bara fan på att så går det :) Och jag är sådan att ger jag mig fan på något går jag in för att till hundra procent.
Idag blev det jobb för hela slanten, otroligt härligt gäng där ute i Torhamn och det känns skönt att man ska vara där denna sommaren med. Trivs jättebra inom äldrevården men det är så taskig lön tycker jag. Iof jobbar jag hellre med ett något jag trivs med och tjänar så att jag klarar mig än att jobba på ett ställe där man inte trivs alls. Mycket gör vilka man jobbar med och jag kan med handen på hjärtat säga att personalen i Torhamn är bäst! Dem är hjälpsamma, glada och väldigt skämtsamma vilket är ett stort plus!
Har iaf kommit upp till växjö och har precis kommit hem till min lilla boning. Blev 40 min på löpbandet idag och det kändes riktigt bra. Man märker verkligen att konditionen blivi mkt bättre. Imorgon blir det gymmet vid 7 och sedan skola vid 10. På kvällen blir det middag hemma hos mig med två personer som är otroliga! Armin o Milena, två människor som betyder otroligt mycket för mig. Guuud vad kärleksfull jag är :) <3 Hihi!
Borsta tänderna och sedan krypa ner och kika på en film. Är sugen på att se ngt tecknat så ska se vad jag hittar för roliga filmer.
Natti med er!

Torhamn!

Jobbat delad tur idag och det kändes riktigt skönt. 7-10 var första rundan och efter att jag slutat den så stannade jag till och köpte frallor, bjöd älsklingen på frukost och bara mös! Sedan gick jag på turen igen vid 15.45 till 21.00 Kvällarna går undan riktigt bra nu, finns gott om marginaler ifall det skulle hända ngt. Nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i en nybäddad säng :)
Imorgon ska man infinna sig på jobbet igen kl 7.00. har suttit och pratat lite om sommarshemat och som det ser ut nu så är jag ledig midsommardagen :) Sköööönt! Längat till sommaren och jag hoppas att det bli många färder ut till ytterön då det är bland det finaste jag vet att ta morgonfärgran ut dit när solen ligger i horisonten och det är blanke på vattnet som är fyllt med svanar och andra havsfåglar och självklart sommarvärmen! En underbar känsla som jag vill uppleva 1000 gånger till minst!
Nej nu ska jag inte sitta och drabbla bort i mina drömmar, skriver ett inlägg imorgon kväll.
Ha det!


Torhamns hamn!


6 år!

Idag är det exakt sex år sedan vi fann varandra. Kommer ihåg det som om det vore igår, uppe på fest i Svenssons stuga :) Låg i sängen och var så jädra frusen, sen kom du in till mig och satte dig på sängkanten och började prata. Fast det var inte första gången jag fick upp ögonen för dig, det var många månader innan dess. Men du hade en annan tjej då. Men tills slut fick jag dig iaf :) Detta var den 29/1- 05 två dagar senare alltså den 31/1 så blev du och jag tillsammans.
Det har gått hela sex år sedan och vi har varit med om sjukt mycket, både lyckliga och svåra stunder men vi har alltid lyckats ta oss igenom det! Förlåtit varandra, skrattat och gråtit med varandra. Våra sex år som tillsammans och 3 år som förlovade firade vi med att gå ut och äta och sedan gå på Bio- Änglagård 3.
Efter så många år så kan man reda ut saker och ting utan att det ska behöva ta slut! Man kan prata med varandra vart det än är och vad som än har hänt. Man litar på varandra till 100%!

Folk som är misslyckade är väldigt snabba med att försöka förstöra för folk dem anser vara bättre än de själva. Och hur mycket än de försöker så kan man i ett förhållande stå emot det.
Äkta kärlek är att stanna vid sin älskades sida vad som än går fel, att lita och kunna prata med varandra om allt mellan himmel o jord, att kunna skratta och gråta med varandra. Att alltid känna att man tillhör varandra.
Ingen människa är felfri och ingen människa kommer att bli felfri heller!

Med allt detta drabbel ville jag egentligen bara säga hur mycket jag älskar dig Marcus Nilsson och hur mycket du betyder för mig! <3




Träningsvärk o utvilad!

Fanken vad skönt att vakna utan att ha någon klocka som ringer. Vaknade med träningsvärk i precis hela kroppen, i muskler jag ens inte visste jag hade. ^^
Har ätit lite lunch nu och ska in till granngården och köpa lite kattmat till min underbaring. Blir nog att dra o simma en runda lite senare och senare ikv blir det tjejkväll hos Jenny :) Riktigt trevligt för jag har inte träffat tjejerna på jättelänge!
Nej nu måste jag kila skriver nog ett inlägg senare ikv :) Hejsålänge!


En powerwalk!

Nu är det dags för att köra en 40 min powerwalk innan sängen! Skönt att få ligga bredvid mina älsklingar inatt. Alexis ligger framför brasan o myser :) Trodde det skulle bli skönt att komma hem men blev totala motsatsen, längtar till måndag och hade det inte varit för mina älsklingar hade jag inte satt min fot i Karlskrona. Och en sak till så håller jag med om uttalet "släkten är värst" men "får" ju inte nämna något så då är det väl lika bra att låta bli. Är bara trött på att höra att man inte kan ta en diskussion, att man inte fattar och hur dålig man är och missköter sig.
Men vafan! Jag gick ut gymnsaiet med mer än bra betyg och fick min barnskötartitel, jobbade på två jobb i ett år för att slippa behöva ta studielån när jag sedan skulle plugga vidare, nu pluggar jag vidare och får snart min andra utbildning, har bra betyg, sköter skolan och jobbar om helgerna! Så vad gnäller du/ni om? Jag är fan så mkt bättre än så många andra och det hoppas jag att du/ni en gång kommer att se.
Ska man behöva bli straffad för saker och ting man gjorde när man var 15 hela livet?? Tänker faktiskt inte ge vika denna gången utan kräver en ursäkt!

Nej nu har jag inte tid att sitta o dumskriva mer! Ska ut och förbränna fett, kommer bli fitt, fitta!


Over and out!- Ciao

Mage,armar + rygg

Hemma ifrån träningen, uppvärming blev tio minuter på löpbandet i gångtakt+ 10 min på skidmaskinen i lugn takt. Sedan blev det all in på styrketräning. Eftersom att jag tränat ben, rumpa och lår dessa två dagar så lider jag nu av fruktansvärd träningsvärk så efter klok övervägan så blev det 80 min styrketräning mage, armar och rygg. Satt 10 min på roddmaskinen som är en ny favorit. Laddade ner en massa låtar med högt tempo som peppar en när man tränar. Gutt! Har även blivit noggran med kaloriintaget så att man inte får i sig för mkt kalorier. Har ett mål på minst 8 kg till Maj och jag vet att jag kommer klara det.

Tränar ju med bästaste Milena som hjälper till att peppa en :) Nu jävlar ska dallret och de överflödiga kilorna bort. Måste säga en annan positiv sak med trämningen vilket är att jag känner mig mycket piggare, gladare och har mycket lättare att somna om kvällarna. Nu ska jag diska undan och klä på mig andra kläder och sedan bege mig hemåt karlskrona. Längtar redan till måndag kväll då det blir träning på gymmet. Nu när jag åker hem är det löpning och powerwalk som gäller, ska nog köpa mig ett sådan provapå kort på jämjö så att man kan träna på gymmet där med. Iaf några gånger då man inte är sugen på att gå ut och gå.
Ha det bäst! Ciao!

 


Förtjänar en God nattsömn

Nu sitter man i soffan och varvar ner efter ett 45 minuterspass på löpbandet! Känns härligt att vara igång med träningen på allvar nu. :) Har börjat få grym träningsvärk i låren och vaderna. Imorgon blir det gymmet igen löp + intervall. Funderar på ett 2 timmarspass imorgon då jag inte kan träna på kvällen pga att jag kör hem till Karlskrona.
Blir att laga middag till Familjen P imorgon tills dem slutar jobba och sedan ut till min underbara Alexis som jag saknar enormt mycket. Har bollat fram och tillbaka om att börja ta upp han till Växjö igen men eftersom att jag inte går merän tre dagar i veckan så känns det inte lönt att göra det. :) Men imorgon kommer jag hem till han och ska mysa med han i fem hela dagar! Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Tre Kronor sedan får jag beställa de nya boxarna. Man blir som besatt!! Var hos syster en runda med så förhoppningsvis åker mamma, syster o jag till kalmar på lördag och shoppar loss :D

Nej nu förtjänar jag en God nattsömn så nattenpatten på er mina kära läsare :)


(bild tagen ifrån Milenamalmros.blogg.se)


:)

Morgonen bestod utav träning idag igen, löpning 40 min o styrka ben, rumpa o lår 30 min. Känns otroligt skönt att vara helt slut om kvällarna nu. :) Ska laga mig lite mat nu hade jag tänkt, spagetti o köttfärsås- låkkalori med frukt o grönsaksallad till. Sedan blir det ytterligare en runda till gymmet för ett härligt kvällspass på 45 min. Ska se om jag hinner springa förbi min syster en runda! Känns som om att det var ett tag sen jag såg henne. Imorgon åker jag hem till karlskrona igen för att spendera tid med mina älsklingar och för att jobba. Ska jobba en hel del nu om veckorna så förlåt mig om jag kommer bli grymt osocial.

Träna-skola-jobba så kommer i princip mina dagar se ut nu, men träna behöver jag för att komma iform till sommaren och främst för att bli fit till USA, skolan säger sig självt har inte mkt kvar och det känns otroligt skönt snart är man färdig och har sin andra utbildning, funderar på att läsa till kurserna som behövs så att jag kan få mig en undersköterska utbildning med. Inte illa med tre utbilldningar i så fall :) Sen är det då jobbet, älskar mitt jobb, mina arbetskamrater och the oldies ;) Behöver ju alla pengar jag kan få då jag inte tar studielån.

Var inne en snabbis på Willys och såg på aftonbladet att kylan skulle hålla i sig till mars mednas Expressen sa April. Brrrrr.... Är extremt trött på skiten nu. Kändes lite ljusare när våran vårbänk smultit fram som Millan hade sagt. Nehe nu skriker magen efter mat så får la gå och tillfredställa den . Haha. Får se om jag hinner med ett inlägg senare ikv. CIAO!


Allt o lite till!!

Nu är jag hemkommen ifrån Aida. Hade det riktigt trevligt men kunde inte fokusera då jag håller på att däcka utav trötthet. Så nu ska jag bara ladda upp lite bilder och sedan krypa ner och lägga mig. Imorgon ringer klockan 06.00 för att sedan infinna sig på gymmet till kl 7.00. Efter gymmet blir det skola och sedan på kvället en runda till Stallarna.


Dagens:
- Träningskor, Sportoutlet
- Tröjor, BikBok
- Leggins, BikBok
- Öronhänge + armband, BikBok
- Nagelack, BikBok


Som ni kanske läste för några dagar sen så färgade Milena håret på mig.


Självklart ska min älskling vara med på en bild med :) Det bästa som finns i mitt liv.

 

Nu blir det bingen! Nattenpatten


Ein Gefühl

Blev gymmet idag vid 7-tiden, en timmes intervall och 30 minuter styrketräning. Hela kroppen skakade efteråt men wtf nu är det hårdträning som gäller och med tanke på vårens mode med magtröjor så gäller det att vara fit och ha en platt mage. ;)

Har hunnit med att shoppa idag med, ett par nya träningsskor, en sport-bh, två tröjor, två leggins och nagelack! Idag har varit en sådan där hysterisk dag och vem spenderar man inte den med? Jo Milena. Sjukt mycket roliga kommentarer även idag. Vet inte vart ifrån vi får allt. Haha! Kan sitta om kvällarna och fundera över dagens saker när Millan är på jobbet, sitter och skrattar för mig själv. Ikv blir det att fira Aida som fyller år. Grattis till henne :) HurraHurraHurra. Tårta och balkankakor står på menyn ikv då. Har inhandlat en massa frukt med som jag ska sitta och smaska på om kvällarna. :) Förutom skallavärken så har jag en lycklig dag idag.

Har dock en känsla som kryper sig på hela tiden och jag kan inte mer än att bara le. Kan se saker och ting framför mig! Snart är man färdigläst och det känns otroligt skönt. Längtar till våren och jag försöker intala mig själv att det inte är långt dit. Men när man ser snön falla så blir man lätt deperimerad och det känns som att den aldrig kommer smälta bort!! Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska kolla på ngt avsnitt av Tre Kronor. För övrigt flyter mitt liv på som vanligt, jag har det jag behöver och är nöjd med det :)


Ciao!


Ny vecka!

Ja då är vi inne i vecka fyra nu då och snart har hela januari gått. Helgen har varit tuff, mycket jobb och lite sömn. Men man ska egentligen inte klaga jag har ju iaf ett jobb som jag trivs med :) Vad har mer hänt sen sist? Faktiskt en jädra massa men inget jag tänker fulskriva om på bloggen som alla kan gå in och läsa. Mina bekymmer är mina bekymmer och ingen annans. Personen/personerna i frågan vet vad det handlar om och om den/de inte skäms så är det ngt fel.

En underbar sak är iaf att jag idag har varit i mitt drömhus! Har tittat på det många gånger men aldrig fått se hur det ser ut inuti men idag fick jag det :) Och jag SKA BARA HA det huset! Och jag vet att älsk med vill ha det ;) Vad som händer i veckan då? Ja det är det gamla vanliga, skola- jobb- träna. Har fått en massa tider nu på jobbet och fler kommer jag få. Känner bara att jag inte kommer kunna vara så social då jag går i skolan oftast tisdag-torsdag och kommer jobba de resterande dagarna. :/ Men ska föröska stå ut, måste ha alla pengar jag kan få när jag åker till USA.

Om en vecka, alltså måndag den 31/1 firar älsk och jag 6 år! Helt otroligt att det gått så lång tid sen vi träffades. :) Så på lördag har vi planerat att gå ut och äta och gå på bio vilket vi brukar göra på vår årsdag. Men eftersom att den i år är på en måndag så får vi fira lite i förskott och ta det på lördagen. :)

Nu väntar jag på att millan ska komma så vi kan dricka en kopp kaffe och prata av oss lite! Skriver kanske ett litet inlägg senare ikv. Hejlänge!


Mina :)



Känner mig piggare efter ett samtal med mina underbaringar! Längtar efter dem jättemycket <3
Har kokat mig lite grönsaker som jag smaskat i mig nu. Gottigt! Nu blir det mer Tre Kronor

Ciao!


Maginfluensa eller migrän

Gaaaasch har verkligen inte tid med att bli sjuk, ligger nu med pain in my head och skakar som ett asplöv :( Fått springa till toaletten 3 gånger för att få upp maten och all loka jag druckit. Hoppashoppashoppas bara det inte är maginfluensa. Har haft så ont i huvudet så det kändes som att någon stod med en hammare och hammrade på huvudet och tror det är på grund utav smärtan i huvudet som fick mig att må illa så jag håller tummarna på att det bara är migrän.....
För min del blir det iaf sängen o film i eftermiddag och ikväll. Varken en löparunda eller simning som jag planerat. Jävla skiit! Aja bättra att vara inne idag o känna sig bättre imorgon eftersom att vi har lektion då.

Nu ska jag försöka stå ut med att titta på en film.

Hej!

Film o sängdags!

Yeah! nu har jag kommit hem till min enkla boning igen :) En massa nya filmer på datorn så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypna ner i sängen och kolla på dem. Ska se om jag kan få igång så att jag kan se dem via tv.n ist för på datorn.
Har dock beslutsångest om vilken film jag ska kolla på.

Betalade hyran idag och såg en chockartad grej! när jag flyttade hit betalade jag ca 2 700 kr i hyra, efter ett halvåt sätter dem asen in elmätare i våra lägenheter som är ifrån 70-talet, som inte är täta runt fönstrerna, har kyl/frys, ugn och spis ifrån 1800 frös ihjäl. Dem sänkte hyran till ca 2 300 kr. Okej vilket ändå blir jämt ut när man får en elräkning på 400 kr. Men nej vad har dem gjort nu??? Jo dem har höjt skiten igen till 2 800 kr + elräkning på ca 400kr! Alltså för de som kan matte så betalar jag 3 200 kr för en etta vilket iof är billigt jämfört med vad vissa andra betalar. Men jag fattar inte, varför ska man betala överpris för en lägenhet som är liten, omodern och luktar unket??? Jag vet att jag är jävligt negativ nu men vad ska man vara? Jag tjänar inte multum, tar inga lån och jobbar de helger som det finns tider.
Visst att studielånet är lockande många gånger men så länge jag klarar mig så ska jag inte ta det. Imorgon är det lektion igen om Karl Marx han som man redan vet allt om! Nej nu känner jag hur den negativa energin flödar! Ska sluta skriva så ni inte blir avskräckta.
Godnatt!


PS!
- Saknar Alexis till tusen!


Meningslöst!

Svar till Anonym som kommenterade i förra inlägget:
Det beror helt och håller på i vilken tidning man kollar! Lika så gällande många olika sidor om stjärntecken så står det att mellan den 23/10-22/11 så är man skorpion. Antagligen så byts det väl precis mellan den 21 och den 22 November. Men tack ändå för att du påpekade det.

Bwt, idag har det inte hänt så mkt. Som ni säkert fattade så vaknade jag mitt i natten och var helt klarvaken. Satte igång datorn igen och då visade det sig att både Armin o Millan var vakna. Så i brist på annat skypade vi alla och besvarade de 100 frågorna. Rätt roligt att se vad olikt man svarar. Idag blev det skola kändes dock meningstlöst att vara där då vi bara pratade om Karl Marx och ska göra nu i tre veckor framöver kommer bli mycket repetion då vi läste om han förrra vårterminen i pedagogiken.
Denna delkursen avlslutas med en salstenta vilker känns gutt! Arbeten och uppsatser står mig just nu upp i halsen.
Nu ska jag få mig lite att äta och sedan fortsätta kolla på Tre Kronor. Blir att dra en runda till syster sedan när hon kommit hem.
Byebye!



100 Frågor !?




1. Namn: Idah Maria Cecilia Pedersen
2. Tilltalsnamn: Idah
3. Ögon: Grön/blå
4. Längd: 172cm
5. Hår: blont
6. Syskon: En syster
7. sjunger du i duschen: Haha jaa!
8. sjunger du på toaletten: Nej inte vad jag vet.
9. Födelsedag: 22 November
10. Stjärntecken: Skorpion
11. Bor: Växjö
12. Kön: Tjej
13. Höger eller vänsterhänt: högerhänt
14. Vad söker du i ett förhållande?: Trygghet, kärlek o gemenskap
15. Har du någonsin varit otrogen?: ja
16. Civilstånd: Förhållande
17. Har du en bil: Ja
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: Har en Saab men önskar mig en Lexus stadsjeep


Favorit frågor
19. Film: Snabba cash
20. Favoritlåt: Boing- Nik och Jay
21. Band/Sångare: Just nu Nik och jay
22. TV: Gossip, desperate, Glee
23. Skådespelare: Channing Tatum
24. Skådespelerska: Blake Lively
25. Mat: pappas rådjurssadel o hasselbackspotatis
26. Favoritnummer: 7
27. Tecknat: Family guy o southpark
28. Disneyfigur: Nasse i nalle phu
29. Färg: Blå och röd

Kärleksliv
30. Planerar du att skaffa barn?: ja
31. Vill du gifta dig?: ja
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: Hade jag inte haft skola nu hade jag garanterat haft ett nu
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: 25 kanske
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: ja kommer jag nog
35. Har du en Pojk/Flick-vän?: ja
36. Är du förälskad?: Nej men kär
37. har du någonsin varit otrogen?: ja

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: Musik
39. Pojkar/Flickor: flickor för dem är bättre
40. Rosa/Orange: Rosa
41. Festar/Sitta hemma: Sitta hemma´
42. Sommar/Vinter: sommar
43. Dag/Natt: Natt
44. Hänger/Tar det lugnt: Ta det lugnt
45. Tråkigt/Roligt: Roligt

Om dig som person
46. Konstiga ord: Nytigt
47. Vilken skola går du i?: Går på Linnéuniversitetet
48. Har du någon gång rökt?: ja
49. Vad tänder du på?: Mörka ögon
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: Beror på 
51. Hur skum är du?: folk bruka säga det
52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100% på?: Min familj som är tre och två väldigt nära vänner       53. tror du på själsfränder?: Ja
54. Är det rätt att flirta? : Ja
55. När grät du sist?: För någon vecka sen kanske
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar/Tjejer?: Att vissa killar inte kan visa sina känslor o skitsnack ibland tjejer
57. Är du glad?: Jajamen
58. Varför?: För att mitt liv är perfekt
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: Alexis
60. Kärlek eller Lust?: Kärlek
61. Silver eller guld?: Guld
62. Diamanter eller pärlor: Diamant
63. Soluppgång eller solnedgång?: Soluppgång
64. Har du någonsin badat naken?: ja
65. Sover du med gose djur?: Nej
66. Har du några piercings?: ja
67. Vilken färg har dina underkläder just nu? Svarta
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: ingen
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: 3781
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: Venedig eller afrika
71. Vad är det mest romantiska du vet?: Mysiga hemmakvällar med god mat och film

Resten får sväva i ovisshet.
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: Ögonen
73. Favorit sport?: Fotboll
74. Vad gör dig glad?: Mina vänner o min familj
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: Köper inte CD
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: Glasögon
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: ta ingen skit som du inte förtjänar
78. Har du vunnit något speciellt pris?: Nej inte vad jag kommer på
79. Vilka är dina framtidsplaner? Plugga klart, åka till usa och bilda familj
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: maginfluensa
81. Vad gillar du mest?: Min Alexis
82. Över telefon eller personer emellan?: personer emellan
83. Kramar eller pussar?: Kramar
84. Säger du något speciellt när du är arg på någon: Ja!
85. Om du dog imorgon skulle du: antagligen inte göra någonting
86. Har du några fiender?: Ja
87. Vad är du mest rädd för?: Drunkna o förlora de jag bryr mig om
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: Rik
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: samma som här kanske
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva - vem skulle du tillbringa mest tid med?: Min familj
91. Har du mött Jul-Tomten?: Japp
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?:
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: för någon timme sen 
94. När känner du dig som vackrast?: Alltid!
95. Har du några husdjur?: Ja :)
96. Vad har du för E-Mail adress?: [email protected]
97. När var det sist du var ledsen?: för någon vecka sen.
98. Är du en alkolist?: Nepp!
99. Väldigt onödig info: skypade med Millan o Armin
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet? Njaaaa.


SomnaVaknaSomna!

Somnade rätt tidigt och vaknade för ca 10 min sen och är nu klarvaken! Vad är det för fel??? :( Känner att jag gått miste om en jävla massa sömn de senaste veckorna.....
Imorgon är det skola med och det gör inte saken bättre, har så mkt jag ska göra. Gå i skolan, träna, äta, vara social etc. känner att jag inte har riktigt med tid med allt nu när jag börjat mitt nya liv. Vill ju inte heller sabba det, har ångerst idag för att jag inte tränat och inte följt dieten idag heller. fått i mig 400 kalorier för mkt.. :O
Känner mig otroligt rastlös men pallar inte kolla på film för då kommer jag inte somna på ngr timmar.

Såg att en dansk tjej kommenterat och undrade hur det kom sig att jag började lyssna på Nik och Jay, och jag har faktiskt ingen bra förklaring till det. Satt och kollade på youtube och sedan blev det bara att man råkade klicka in sig på en utav deras låtar och fastande för dem. Sedan får man la skylla på sitt danska påbrå. ;)

Satt och funderade lite över vad jag ska skriva om, ju inget direkt ämne jag skriver om som så många andra har. Palla skriva om skönhet och mode för det finns ju inte alls 100-tals bloggar om det?! Naej kära läsare ni får ge mig några förslag. Ska kolla upp saker jag brinner för kanske se om det är värt att skriva om, vad vet jag?
Ciao!


Vi tre!

Sitter nu och trycker i mig en burk oliver med vitlökssmak, bara för en månad sen hade jag fått för mig att jag inte tyckte om oliver  men nu älskar jag det. Konstigt. Tror egentligen inte jag ätit oliver innan.
Har varit hos Armin idag igen, alltid lika trevligt att vara där. :) Millan, jag o Armin är som en liten syskonskara. Hahahah. Alla tre lika knäppa! Nu ska jag lägga mig och kolla på Lejonkungen 2, har aldrig sett den innan. Satt och laddade ner lite filmer innan och kollade igenom de disneyfilmerna jag inte har sett och hittade den där. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på den hade jag tänkt. Man kan aldrig bli för gammal för disneyfilmer!

Natti!

 De två bästa galningarna!

Såhär gick det till....

Helgen har gått för fort som vanligt. Saknar redan mina underbaringar i Karlskrona. Helgen var iaf bra, i lördags slutade det med att jag hamnade på en fest i Kättilsmåla :S Dont ask me why!
Men hamnade där iaf och det var kul men kändes otroligt jobbigt för jag har äntligen fått det bevisat att jag är för gammal!!

Igår kom man upp till Växjö igen. Blev att åka och handla och sedan åka till Armin. Satt och snackade om alla sjuka saker som bara vi kan snacka om och sedan bestämde vi oss för film.
Serbian movie- är en serbisk skräckfilm. Den handlarom en föredetta porrstjärna som bestämmer sig för att  delta i en "konstfilm" men upptäcka snart att han att filmen är en grov porfilm med våldtäkt mot barn och sex med lik teman.



Kunde inte ens kolla klart på filmen då jag mådde så jävla dåligt! En jävligt sjuk film och vill man ha flera sömnlösa nätter och en obehagskänsla i en längre tid så ska man kolla på denna filmen. Måste iaf säga att den är välidgt bra gjord och skådespelarna är fantastiska trots att de pratar serbiska i hela filmen så gjorde det ingenting. Så för er som tuycker om sjuka skräckfilmer i form utav Sawfilmerna etc. men som vill se något som är 1000 gånger värre så ska ni titta på denna.
För er som är känsligare avråder jag då man blir väldigt berörd utav den.

 

Nu ska jag försöka göra lite nytta, diska, dammsuga och torka golv! Ska försöka med ett inlägg till sen.
Hej!


Varvar ner!

Nu kan jag äntligen varva ner! Rapporten är inlämnad och nu får man bara gå och vänta på betyget. Men nu är man helt klar med Sociologi I och på måndag börjar man Sociologi II.
Har precis kommit hem ifrån skolan och ska börja packa iordning det jag ska ha med mig hem till Karlskrona. Känns bara så segt att sätta sig i bilen och köra 12 mil men vad gör man inte för sina älsklingar. Måste ner till OK Q8 och hämta ut mitt paket ifrån CDON. Har beställt de två andra boxarna till Tre Kronor. Fick Box 1 i julklapp och har redan kollat klart på den och eftersom att man blir lite smått beroende så var jag bara tvungen att beställa de två andra. Så nu är min kväll klirrad, ska ligga och mysa med min bebis som jag längtar efter och kolla på Tre Kronor.
Verkar ändå inte hända något vettigt hemma ikväll. Får spara mig tills imorgon kväll ist, är fortfarande lite fundersam över vart jag ska ta vägen imorgon kväll, Kalmar eller Sara? Vill ju träffa tjejerna men är ändå grymt sugen på att åka med till Kalmar. Millan och jag har planerat värsta grejen ;) Wohoo. längtar redan till nästa vecka. :) Tänk att första veckan på denna terminen redan är slut, tiden går så sjukt fort och det dröjer inte länge förens vi sitter på planet till Amerikat!!!!!!!! Kommer som sagt vara iväg ett halvår, kommer dö av saknad efter mina nära o kära här hemma men tar jag inte denna chansen är jag dum. Vet ju att dem finns kvar när jag kommer hem. Känns dock lite småsurt att inte vara hemma varken min födelsedag, jul eller nyår. Men vilken upplevelse det kommer att bli och jag kan ju inte uppleva det med någon bättre än Milena .
Nej nu måste jag sätta fart så att jag kommer hem till Alexis o Marcus <3
Ska försöka uppdatera bloggen över helgen annars får ni vänta tills söndag. Ha en riktigt bra helg allihopa för det ska iag jag ha!

 




Hey, hey apple!


Gaaaasch vad jag älskar denna serien! Erkänner att jag har sjuk humor!


Kommer du ihåg?

Klart jag kommer ihåg. Trodde jag skulle sova men nej jag hittade en massa gammal musik på en väns spotifylista som påminner på den tiden när man var 14-16 år. Kommer ihåg det som om det vore igår :) Önskar man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen! Saker som aldrig blev som dem skulle, fester som oftast spårade ur då någon alltid blev för full eller tiden nere på "byn" när verkligen alla stod där nere, sommar som vinter, på dagen eller natten. Alltid stor det någon där och hängde. Här kommer lite musik ifrån den tiden iaf. Lyssnar och minns.....

 



Och många många fler men orkar inte lägga upp dem nu :)

Jag kan köpa evolutionsteorin, men vad fan hände med Atlantis?

Hemkommen ifrån en trevlig kväll hos Alen o Milena. Tur att det finns fler med samma galna tankar som jag :) Gentlemannen Alen gjorde smörgåsbricka med ost och prickigkorv, vilken ängel han är den dära spillivinken. Millan och jag tog vars en och Alen tog resten. Hahaha.

Sedan blev det vilda diskussioner om Atlantis, evolutionsteorin och religion. Kom faktiskt och tänka på hur det var med dessa saker på högstadiet. Jag var inte alls intresserad utav religion men nu tycker jag det är döintressant. Brukar hamna i sådana diskussioner med mina vänner. Inte för att jag är troende men tycker det är rätt sjuka saker biblen skriver om. Och dessutom så var inte Adam o Eva de första människorna på jorden för hur ska man då förklara grottmänniskornas utseende och Adam o Eva såg ut som vi människor gör idag?? Hmm. Ganska konstigt. Btw, så åker jag hem till karlskrona imorgon för jobb och träffa mina underbaringar. Blir kanske en liten fest på lördag, men får se hur mkt jag pallar.... Är bjuden på tre olika fester men vet inte vilket jag ska gå på. Lutar åt att det blir hos Sara iaf. :) Har inte festat med tjejerna på jättelänge så jag hoppas det blir lyckat denna gången....

Aja nu ska jag krypa ner i sängen. Till biblan imorgon vid 8.00 för att trycka ut arbetet och lämna in det. Sedan en kaffe med millan innan jag åker hem till Karlskrona och innan hon börjar jobbet. All kred till henne, hon är bra den tjejen <3 Natten med er!

 


Detta är så sjukt!

Är egentligen klar med arbetet men har suttit och läst igenom det säkert 20 ggr och vet itne var jag ska ta bort eller vad jag ska skriva dit mer. Har så mycket tankar och åsikter om ämnet men kan inte ta med allt i Analysen... Fan med. Trodde arbetet skulla vara lätt men nu när jag sitter och läser igenom det så får jag bara mer tankar och så kommer jag på mer saker jag vill ha med.

En grej jag funderar på är att kvinnan är ganska utsatt i dagens samhälle trots att det ständigt pratas om hur jämnställt Sverige är, men egentligen är det inte det när man väl börjar rota i det. Det finns fortfarande en massa killar där ute som tycker att kvinnans plats är hemma, passa barn, laga mat och städa. Kvinnan är fortfarande i många yrken lägre betalda. När jag satt och kollade på olika artiklar till arbetet om plastikoperationer så hittade jag artikel om två skandinavier som startat en sida där tjejer lägger ut lättklädda bilder på sig och skriver vilka sorters operationer de vill göra. Sedan sitter det män runt om i världen och betygsätter dem och väljer ut de som dem tycker behöver plastikoperationer, sedan sponsrar dem tjejerna till att åka till LA och plastikoperera sig i utebyte att de får åka med, vara med under plastikoperationen, får en middag med henne och sedan får bilder på hur hon ser ut efter operationen. Tycker det är sjukt! Snacka om att uttnyttja dessa kvinnors svaghet. Jag kan ärligt erkänna att jag själv varit väldigt nära på att plastikoperera mina bröst men efter mycket om och men och med inte tillräcklig ekonomi så avstod jag. Jag tänker fortfarande på det ibland och jag vill fortfarande göra det. Läste även en mycket intressant artikel som talar emot plastikoperationer. Hon som skrivit artiklen hade själv plastikopererat sig men efter något år valde hon att plocka ut sina bröstinlägg samt att sluta med fettsugningen och läppförstoringen då hon kommit i kontakt med en massa tjejer, framförallt yngre som påstod sig vara missnöjda med sina kroppa vilket dem säkert är. Men är man egentligen missnöjd?? Eller är det median som får en att bli missnöjd?? Jag har själv suttit många gånger och kollat i olika tidningar eller kollat på ex. Tom model och önksat att man hade samma kropp som dem.

Jag tror mycket att samhället uttnytjar våra svagheter, dem i mediabranchen är inte dumma, snarare tvärt om dem vet precis vad vi vill se och vad vi vill ha! Lika så kan man titta på klädmode eller hårmode, hur många är det inte som exempelvis köper den där jackan med skrikig färg, eller struprörs jeans när de egentligen vill ha utsvängda? Eller klipper sig i korta frisyrer när de egenligen älska långt hår? Vi är alldeles för präglade utav vad andra tycker. Tyvärr men så är det nog. Och ofta för man det för att bli bekräftad. De som vill vara EMO söker sig oftast till andra EMO´s, Stekare till stekare och bönder till bönder! Det är en riktigt sjuk värld vi lever i. Ska göra mig lite mat och sedan ändra det sista på arbetet.

 


Somliga går med trasiga skor.

Nu har denna dagen nått sitt slut. Är hungrig och funderar på att skära mig en bit melon, har dock ätit mina kalorier idag ;) Har absolut inte gjort så mkt efter att jag bloggade sist. Så tänkte att jag slänger in ett drygt inlägg bara så att ni vet att jag lever.

Millan har skypedate, Armin är full och jag är trött!

Imorgon blir det hårdplugg igen. Får nog sålla bort en hel del utav arbetet tror jag... SUCK! Hmm vet inte vad jag ska skriva mer.... Nej jag skriver inget mer helt enkelt dåra. Sov gott alla!

 

 


Pluggauggaugaa

Som ni kanske såg på facebook igår så gick jag och la mig väldigt tidigt och somnade med en gång vilket var välbehövligt. Vaknade idag och för första gången på ett riktigt bra tag vaknade jag utvilad.
Millan kom till mig vid lite efter nio och efter en kopp kaffe började allvaret. Har suttit och pluggat precis hela dagen. Så nu är arbetet nästan helt klart. Imorgon blir det det sista småpillet om jag inte hinner med det ikv.
Ska göra mig lite mat tänkte jag och sedan blir det nog träning. Känns som att jag egenligen bör göra klart arbetet så man inte sitter med all panik imorgon.
Arbetet ska ju inte vara inne förens fredag men skriver jag klart ikv så har jag en heldag med att inte behöva plugga alls. Plugga vs ej plugga- Hmmmm. blir nog att skriva klart arbetet ikv ;)
Känner verkligen att mitt liv är på topp igen efter allt skit! Och det känns som att det kommer att hålla i sig.

Idag är det redan onsdag med... Känns som att det borde vara typ fredag! I helgen blir det att träffa tjejerna på lördag kväll.. Kanske dricka en cider eller två, är sugen på att gå ut men ändå inte. Känns som att det inte är något utbud i Karlskrona längre.  Aja får la se hur det blir :) Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.
Byebye!


Kalinka!!

Somnade jättejättejättesent igår men lik förbannat fick man asa sig till skolan tidigt. :/ Idag är inte mina ögon nådiga, känns som att jag har ett kg bly på vadera. Blivit en del gjort idag med. Fan vad vi är bra! Blivit en massa snack om sjuka grejer idag med och en massa skratt! Känns skönt att vara tillbaka till Växjö.

Andra dagen på mitt nya liv och det går jättebra :) Är riktigt stolt över mig själv och att jag verkligen har gett mi fän på att med. Kommer lyckas, kommer lyckas. Hade velat åka till stan denna veckan och se om man hittar några fina kläder och inte på tal om skor! Vill verkligen hitta ett par snygga stövlar, men har inte hittat ett par :( Så jakten på min stövlar fortsätter så om ni vet några snygga lite högre stövlar med kilklack så tipsa gärna. Nu ska jag fortsätta att plocka med alla saker som ligger framme. Tömde ut mina gaderober (inte för att det behlvdes) men nu så måste jag plocka undan efter mig. Sedan blir det att krypa ner i soffan med en kopp te och kolla på tv :)

Bjuder er på en gammal goding!

Over and out! 


Kaffe,te o en massa gott snack

Har varit med Millan hos bästaste Armin. Måste verkligen erkänna att vi har sjukt roligt tillsammans. Meningen var väl egentligen att vi skulle kolla på film men slutade med att vi satt och pratade om döden, skräckupplevelse spöken drack både te och kaffe.
Kollade även på en massa sjuka klipp på människor som har babyyoga, en man som stoppar 20 st mynt i sin navel, araber som kör race och en man som drar bort sin tånagel.
Okej vi är kanske sjuka som sitter och kolla på det men det som är lite småkomiskt nu när jag tänker i efterhand är att efter varje klipp sitter vi och diskuterar om saker kring klippen.
Vi har många både galna och spännande tankar att dela med oss utav. Vi blir så djupa och pratar om sådana saker man oftast sitter och funderar på när man är själv.

Nu blir det sängen för min del så att man orkar upp imorgon. Bestämde oss för att mötas vid 9 imorgon ist då vi hann med så mkt idag :)


Real or fake?
-sjukt hur man kan utsätta ett barn för något sånthär!

Happy B-day <3

Grattis på födelsedagen älskling!

Marcus Nilsson 


Tillbaka till verkligheten- Den nya verkligheten

Ja då är man tillbaka till verkligheten. Den 10 Januari 2011 kommer gå till historien. Vaknade vid 7 idag utav världen jävla madröm och det tackar jag Armin för som visade mig filmen "The hills have eyes". Drömde att mutantfolket mördade min pappa och att vi levde i ett samhälle fullt med sådana men min familj räddades utav "normala" människor som bodde i en liten by i detta samhället. Men mutanterna lyckades ta sig in och döda min pappa. Så när jag vaknade var jag i chocktillstånd och fattade inte att det var en dröm. Fick sätta på nyhetsmorgon för att komma på andra tankar.

Kl 8.00 var det dags för biblan och en dag med en massa plugg. Fick en hel del gjort och är mycket nöjd över dagens prestationer :) Nu är jag hemkommen och ska ta mig lite att äta, städa ut julen, träna och sedan plugga. Känner att jag är på G nu. Mitt liv är underbart!


Pedersen!

Äntligen har huvudvärken släppt! :) Älsk har varit ledig idag så vi har bara myst. Sedan blev det att åka in till Lyckeby och äta hos mina älskade föräldrar. Letade även upp mina gamla dagböcker och lite kort ifrån högstadiet som jag ska ta med till Växjö då Millan vill se hur jag såg ut och så på den tiden :) Längtar verkligen till söndag då vi ska ha återträff i Växjö, nytt läsår med nya tag. Har verkligen saknat alla goingar där uppe och inte minst min lägenhet. :) Nytt år då nu med nya tag (vilket jag sa förra året med) men det har börjat bra. Det första som ska göras på måndag är att gå till utlandsstudierna och ta reda på lite mer om visumet och de sedan åka bort till simhallen och skaffa gymkort! Hoppas bara jag får något utav jobben jag sökt nu så man har något att göra om kvällarna och de dagar man är ledig. Trivs ju jättrebra i hemtjänsten men känner att det inte räcker riktigt att bara jobba om helgerna och nu berhöver jag verkligen spara pengar till USA-terminen. Känns lite så att vara ifrån mina underbaringar ett halvår men det kommer gå bra, försöker intala mig det iaf! Men tar jag inte denna chansen så kommer jag ångra ihjäl mig.

Nu ska jag kolla vidare på Götakanal 3 och ta mig något att fika, är sugen på kaffe men har redan druckit kaffe idag så det får vara.
Tjoo på er!




Kan man vara annat? :)

Tack ni som visat intresse för min blogg och gärna vill följa den trots gästlösen. Som sagt har det itne kommit i bruk än men skickar ut lösen till er så fort jag ändrat vilket säkert dröjer ett tag.
Har fortfarande spännande huvuvärk som inte vill bli bättre. Har knaprat Ipren o legat och vilat hela dagen :/
Älsk åkte vid 6.20 och inte kunde jag somna efter det så vid 8-tiden bestämde jag mig för att byta plats ifrån sängen till soffan. Sedan har det blivit soffan nästan hela dagen. Lagade iof mat när älsk kom hem, fläskytterfile, klyftpotatis och gräddsås :)
Nu har jag suttit och kollat in alla Norsk skogskattforum som jag är medlem i. Vilka tårdrypande historier vissa människor varit med om även en hel del underbara solskenshistorier med :) Har suttit och kollat efter olika utställningar men de närmsta ligger i skåne :/  Ska försöka få tag på Mia och höra om dem arrangerar några lokala tävlingar i SSK, förhoppningsvis gör dem det så jag får visa upp mitt hjärta!

Ska nog krypa ner i sängen nu så man kommer upp tidigt imorgon med så man hinner göra en massa kul.
Har världens finaste hemlighet! <3 Men den kommer inte avslöjas här!
Ha det!


Inte kry :/

Vaknade idag med sprängande huvudvärk, migrän. Försökte somna om igen men kunde inte då Alexis körde race i hela huset, lät som han höll på att riva hela ovanvåningen och när han kom ner i sängen lät det som att han skulle dö i en hjärtattack! Vilken knasboll han är den dära <3
Har inte gjort ett skit idag heller utan bara legat på soffan och myst med mina goingar i hopp om att huvudvärken ska försvinna. Har blivit lite bättre nu framåt kvällen så ska se om jag kan skura av mattorna så slipper jag det imorgon.

ni får förlåta mig att ni inte får så mkt att läsa men har inte så mkt jag vill ta upp längre och det händer inte så speciellt mycket heller. Kommer väl igång igen när jag är tillbaka i Växjö. Och en del saker tar man ju inte upp på sin blogg tycker inte jag iaf.
Har haft funderingar på att sätta ett gästlösen på bloggen då denna blogg är till för mina nära o kära så att dem som är i K.na kan följa mitt liv i Växjö o tvärt om. Men har fått reda igenom en del vänner att folk som inte borde läsa min blogg gör det så därför kanske nödvändigt med gästlösen?! Så ni som är intresserade av att fortsätta följa min blogg, kommentera mitt första inlägg med namn, ev. bloggadress o varför ni vill fortsätta följa min blogg.

Nu ska jag göra lite nytta! Tjingeling!

Dag 2, Januari 2011

Dag två i januari dåva, har inte gjort ett skit idag fakitskt och det har varit jätteskönt. Suttit och funderat lite på saker och ting och har kommit fram till en massa bra grejer som ska göras nu 2011.
så idag har jag inte så mkt att skriva om, älsk och jag har ätit pannkakor om det intresserar någon. Hehe!
Har även legat om myst med min finaste Alexis <3

Nu ska jag kolla upp lite grejer om utställningarna som kommer vara nu i vår sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla på Rena Rama Rolf.
Nattenpatten!

 Alexis i maj 2010
Alexis i januari 2011


Välkomnar 2011

Vilket slut på 2010, började jobba vid 15.45 i T-hamns hemtjänst. Gick super vilket det alltid gör :) Johan och jag skötte om de älskade pensionärerna och vid 18-tiden kom Titti med soppa och vitlöksbröd som vi åt på rasten :) Tack Titti!!

Sedan när man slutade vid 21 så var det att åka med racefart hem till Svanhalla och göra sig iordning, möttes utav en jädra massa folk då Jimmy (Marcus bror) hade fest. Gjorde mig iordning och skulle sedan åka till fågelmara men innan vi åkte så upptäckte vi att folk betedde sig som svin, det låg snus på toaletten och någon hade tagit sönder luckan på tvättmaskinen så nu ät vi utan tvättmaskin och får åka in till mamma och dem imorgon och tvätta upp både mattor nerdränkta i öl/sprit och smutstvätten. Åkte iaf sedan till Fågelmara och väntade på att min kusin skulle dyka upp, väntade nästan en timme och pratade med henne sedan och då var dem i Fabbemåla och som vi alla vet så är killar extreeeeemt jävla dryga o slöa så dem skulle inte komma på en stund så då sket jag i att och åkte hem till mamma och pappa. Så jag, älsk, Alexis, mamma, pappa, Anna, Henke och hundarna firade nyår hemma hos mamma och pappa i Lyckeby vilket jag nu är glad över.
Idag blev det att sova ut länge, åkte sedan ut till T-hamn igen och möttes av en svinstia så det första man fick göra var att städa hela huset :/ jag fattar inte varför folk inte kan bete sig!!!!???
Vet inte om det har med uppfostran att göra men jag garanterar att man inte beter sig så hemma hos sig själva. Säger absolut inte att alla som varit här betett sig illa men vissa, alkohol o snus över hela jävla huset, alkohol i katternas dricksvatten och en jävla massa disk :S
+
Att tvättmaskinen och handtaget till dörren var trasigt, en massa raketer och sönderslagna glasflaskor över hela parkeringen. JÄVLIGT KUL!!!!!!! Vet inte varför det alltid blir så när det är fest här ute?! Har varit på jag vet inte hur många fester men har aldrig varit med om att det är så efter dem?? Som sagt vet inte vissa hur dem ska bete sig varken på fyllen eller i nyktert tillstånd! Jävla idioter!

Nu sitter jag i soffan och är jätteirriterad men försöker lugna ner mig, det nya året kommer med många nya möjligheter och en sak jag ska göra är att rensa bort en del utav mina såkallade "vänner". Känner att det är dags nu! Känner på mig att 2011 kommer bli ett bra år. Och som sagt- Ett nytt år med nya möjligheter!

God fortsättning på er alla

RSS 2.0