Nu har jag tagit helg

Gjorde jag iof redan igår. Fanken vad denna veckan gått fort. Ikv blir det fest för hela slanten! Har dock ont i halsen och fryser men sitter och hinkar i mig Te och honung så jag hoppas det släpper till ikv. Annars då? Ja igår fick jag se en sak som jag längtat efter att se men ändå blev jag ledsen fast vet inte om jag blev ledsenledsen eller gladledsen men tänker inte lägga ner energi för att försöka ta reda på vilket utav det utan låter det komma utav sig själv. Nej nu ska jag göra mig iordning för att sedan åka till systemet och inhandla godsaker.

Shopping & Trevligt sällskap !

Tog en härlig sovmorgon idag. Somnade innan hårbottnen började ömma för mkt så hade världens läskigaste dröm:
Jag vaknade upp i en källare med bakbundna händer och en slinghätta på huvudet. Sedan kommer världens läskigaste gubbe in med en hammare och en massa små spik som han spikar in i huvudet på mig.

Fattar inte hur man kan få ihop att ibland. När jag iaf masat mig upp ur sängen och gjort mig iordning åkte och jag plockade upp Millan och Aida för att sedan åka på invigningen av de nya butikerna på Grand Samarkand. Inhandlade mig ett par svarta jeans, en blommig blus och en svart klänning på Rut mfl. Sedan lite smycken på H&M. Sedan blev det in till stan och äta på Sit & Go, ett nyöppnat ställe där man kan mixa ihop sin egna sallad. Så har väl egentligen min dag sett ut idag. Inte så händelserik men extremt härlig. Shopping och trevlig sällskap, vad mer kan man begära? :)  Imorgon är det fredag och då blir det fest, har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret men hinner väl bestämma mig. Nu blir det lite pyssel i lägenheten och sedan film.

 


Vill man vara fin får man lida pin

Nu har äntligen hårförlängningen åkt i  :) Tack Millan för din otroliga och underbara insats. Är supernöjd. Spänner ju lite i hårbottnen och känns lite ovant att ha långt hår igen. Varför var jag så dum och klippte av mitt långa fina naturliga hår en gång i tiden?  Kommer ihåg det som om det vore igår, det var dagen innan klassresan i 6an. Hade hår ner till rumpan. En vecka med shakes nu, känns otroligt bra faktiskt. Har gått ner, kanske inte så mkt som jag hoppats på men varje kilo räknas :) Så får kämpa vidare ett litet tag till.

Nu ska jag städa undan det sista i lägenheten och sedan springa över på en kaffe hos syster.
Blir kanske ett inlägg senare.



If you want peace, be prepared for war!

  

Håll käft och var söt



Klockan 06.15 ringde klockan. Låg bara och huttrade, ville absolut inte gå upp! Efter mycket om och men och efter en kvarts betänketid om man skulle skita i det eller inte så masade jag mig upp och slängde på mig min älskade flanellskjorta och mina innetofflor. 15.6 grader inne i lägenheten! Kanske dags att sätta igång värmen nu kära hyresvärd? ^^

En kopp kaffe och en shake, göra sig iordning och sedan traska till skolan. Suttit med arbetet hela dagen och det har gått riktigt bra. Känns som att vi är på fötter och vi borde egentligen inte ha panik över att vi ligger dåligt till. Med tanke på gruppen som satt och kollade på youtube *host host* :P
Hittade riktigt bra litteratur med, X-märkt- flickornas guide till verkligheten och bimbobakslaget. För er då som undrar så handlar vårat arbete om skönhetsideal som samhällsproblem.

Blir biblioteket hela dagen imorgon med. Men nu gott folk blir det en powernap!

 


Ingen bra start

Ja det var just en snygg start på denna veckan. Vaknade alldeles för tidigt + att jag inte sovit mkt inatt. skulle dricka kaffe men hällde ut koppen över hela köksgolvet, gjorde mig en ny kopp och skulle sätta mig vid datorn, slog i tån i bordsbenet + att nätet dummade sig. Klädde på mig, jeans och en svart skjora, borstade tänderna och fick tandkräm på kjortan. Bytte till ett linne och skulle sminka mig, då petade man sig i ögat med mascaran. Gick till skolan, allt i skolan var fel. Gick hem och snubblade över mina skor! Alltså ingen bra start på denna veckan!

Hoppas på att det blir bättre imorgon.

 Saknar min älskling enormt mkt <3


Söndag kväll

Härligt med en redig höstSöndag (: Sov ut riktigt ordentligt idag och det var otroligt skönt. Sedan bytte jag ut sängen emot soffan och mös med min allra finaste och underbaraste Alexis . Kroppkakor hos mammi och daddi idag med. Underbart gott!

Nu är man tillbaka hemma i Växjö vilket är superskönt. En ren och fin lägenhet undanplockat och inte ett dammkorn någonstans. Idah kan om hon bara vill :P . Nu förtjänar jag en kopp te, en varm dusch och sedan krypa ner i en renbäddad säng och kolla på Alice i underlandet.

 

Deppen gör sig ta mig fan i alla filmer (:
G´natten


Tråkiga helg!

Vissa längtar till helgen, andra inte!
Denna helgen måste jag säga har varit den segaste på bra länge. Men intalar mig själv att det är bra för mig att sitta hemma och mysa med mina älsklinga lika gärna som att vara ute och springa på en massa människor, somliga man gillar och andra man gillar lite mindre. Tycker man nästan blir slöare utav att sitta rätt upp och ner och glo på tv?! Kanske bara är jag? jag vet inte. Känner mig lite för negativ nu så blir väl att stänga ner datorn och lägga sig i soffan hos sin bebis <3

G´natten

All kärlek till mina bebisar, min familj, mina vänner och alla andra som förtjänar det.

McDonalds kaffe

Blev en kvällskaffe på Donken med Millan och Anna (: Pratade om hur fruktansvärda man var på mellan och högstadiet. Men guuuud vad kul man hade. Nu blir det duschen och sedan sängen för Miss P. Skola imorgon mellan 10-12 sedan blir det att skriva på arbetet och ordna upp resten av våra liv.
Och på tal om liv så ska jag göra ett nytt försök att påbörja mitt nya liv ;)

 Millan, Anna och jag ifrån Studio 54 festen

 

//Pedersen


Redo för vintern 2010

Pedersen är redo för vintern 2010 nu! Igår var mamma, jag och älsk i Kalmar. Medans Marcus var hos sin farfar på Öland så sprang mamma och jag maraton på stan. Hittade mig en vinterjacka, vilket behövs nu i denna kylan! Älskar min mammi som köpte den åt mig.

Lite utav det som inhandlades




Glömde berätta att jag var hos min älskade faster och mina små kusinfisar i fredags. MYS! Drack kaffe och pratade en massa som vanligt. Hon betyder så oheört mkt för mig och man kan inte önska sig en bättra faster än henne <3

Lördagen blev det hos Lena med min kusin/andra hälft Sandra, var lite småsegt men som vi två alltid gör så görvi det bästa av situationen. Nu är det bedtime för mig, skola imorgon 10-12 & 13-15. Hoppas på att håtförlängningen åker i denna veckan.

Godnatten!

//Pedersen



Kärlek!

Z. Alexis

2010-03-01

 Annonsbilden på blocket :)

 Fortfarande liten bebis
Stor bebis!


Då var min födelsedagspresent klirrad

Ja som överskriften så är min present ifrån älsk fixad. Min älskade klänning ska jag få utav han i födelsedagspresent  :)

 

Sedan blir det hårförlängning med fast den får jag dock betala själv. Budade hem ett helt kit med 200 nailslingor värmetång, brickor och extra fästen (:

Var inne i stan i det fina höstvädret med Millan och grabbarna grus i klassen. Riktigt trevligt med kaffe, skratt och en massa prat. Sedan när vi skulle gå till bilen kunde vi inte motså frestelsen att gå in på BIKBOK och givetvis brännde pengarna på kontot så det blev:


 

Så nu har Millan precis gått efter en kväll med naglack en jävla massa glitter och kaffe.

Nu är det dags för duschen och sedan sängen för min del, lektion imorgon så lika bra att försöka sova så att man är pigg och glad till morgondagens lektion.

Tjohej

//Pedersen


Dagens "Att gilla"

Eftersom att det blivit bloggtorka ett par dagar så bjuder jag på en dagens "att gilla". Smaken är som baken och tur är väl det, men här kommer ett par grejer som jag gillar iaf.





Älskade hårprodukter! här är mina 6 favoriter just nu.
1.
Lanza- Hårinpackning. 2. SF- Värmespray. 3. Lanza- spray för bättre resultat vid användning av plattång. 4. Wella SP- Tar fram lockar. 5. PROFFS- Torrschampo. 6. SF- Hårinpackning.

 

 



Neutrogena spot stress control.



SKOR SKOR SKOR!



Morötter och örtsalt!


Det var mina dagens "att gilla". Nu ska jag sova.

Nattenpatten!

//Pedersen


Bloggtorka

Ja nu har det varit bloggtorka ett par dagar men nu ska jag försöka ta mig i kragen IGEN.

Vaknade vid halv 6 idag och hade världens jävligaste huvudvärk, så ont att jag fick springa och spy. Tog en tablett och kröp ner igen. Men det är väl egentligen inte så konstigt att en annan ska drabbas av det när halva släkten lider av migrän :/. Och inte hittar jag mina glasögon heller, brukar ju lindra lite om man tar på sig dem. Men ska fortsätta letandet efter att jag fått i mig en bit mat.

Nu ska jag bädda ner mig igen och kolla på Top Model. skriver ett litet inlägg senare ikv.


Dalahästar!

Dag 2 i Mora, Dalarna.

Guuud vad jag somnade snabbt igår. Poolen, ångbastun och bubbelpoolen var helt underbart igår, var verkligen ett bra avslut på gådagen. Vaknade idag utav att Anna ringde och väkte oss då vi skulle över till mamma och sjunga för henne och dricka champange sedan blev det frukost. Efter en väldigt god frukost så blev det en runda på stan, Zonmuseét och se hur man gör Dalarhästar. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska vila upp oss inför middagen,  3 rätters och sedan kanske en runda till spat efter.

 


Tjohej ;P


//Pedersen

 


Sitter i Mora och täljer dalahästar ;P

Ja nu är man uppe i Mora, Dalarna. Sitter just nu på hotellet och bloggar, kollar fejjan och försöker få igång min mobil. Marcus ligger i sängen och kollar på lyxfällan. Väntar ppå att pappa och dem ska komma och säga att det är dags för mat och sedan blir det SPAAAAAA! Härligt. 

Bilresan upp var ju desto mindre rolig :/ Jätte långt och jättetråkigt att åka så långt så länge!!!! Men det gick bra trots allt :) 
Saknar min älskade lilla bebis som är hemma :( Men litar på att Kenneth att han tar hand om honom och pussar honom godnatt om natten.
Blir kanske ett inlägg senare ikv.

HejochHå nu ska jag ut  och möta Dalmasarna!

//Pedersen


Helg!

ALEXIS



Ja då är det äntligen helg! Hemtentan och fältarbetet är inskickat så otroligt skönt. Nu ska jag svabba av lägenheten och sedan hoppa in i duschen för att göra mig i ordning till kvällens äventyr! Jippi!! Förfest hos MIllan och sedan fest med klassen. Blir kanske ett nattligt inlägg

//PEDERSEN


RSS 2.0