Sista helgen i Februari

Ni får ursäkta mig för att jag är dålig på att uppdatera under helgerna men för det första så har jag knapp någon tid och för det andra så suger uppkopplingen i T-hamn.
Bwt så kör jag en snabb uppdatering över hur min helg har varit, har jobbat och varit hos min faster. Alltid lika trevligt att träffa henne vilket händer allt för sällan nu för tiden. Hon är verkligen en klippa som man kan prata om allt med. Blev fika och bebismys och en massa prat :). Annars har det inte hänt något utöver det vanliga, bara varit hemma hos mina älsklingar <3

Veckan som kommer är fullspäckad med träning, skola o plugg! as usual! Förhoppningsvis får jag min Iphone med denna veckan :) Lääängtar! Har inte så mkt mer att skriva om merän att allt känns otroligt bra :) Men det viste ni kanske redan. Ska slänga mig i sängen nu och kolla på Tre kronor och sedan försöka sova. Ha det bäst!
Solong!


Ppppedersen

Guuud vilken dag. Skolan fram tills typ halv fyra sedan hem och ordna till läget i gaderoben, har sjukt mkt kläder jag inte använder som jag måste göra mig av med. Vissa saker som jag använt max två gånger och sedan tröttnat på. Ska packa ihop de och skänka dem till mina älskade vitryssarbarn som kommer till sommaren.
Pratat lite med Artyom på Skype och det värkar som att han kommer komma med denna sommaren vilker jag ser mer än framemot :)
Efter plockandet med kläderna så hämtade jag upp syster och åkte ut till kusarna en runda. Var ute och gick med Fadlan medans Anna gick med Vinczent o Flex. Dock är Fadlan en jävel och ska busa precis hela tiden. Fick han inte som han ville skulle han fara o naffsa i jackan eller buffa med huvudet. Dumma pålle! Men det gick bra iaf :) Blev sedan att göra iordning maten till dem medan Anna mockade. Åkte med Anna hem och käkade, drack kaffe och pratade lite skit sedan åkte jag o hämtade upp Millan för att sedan köra ett spinningpass.
Är slut i benen, vet inte vad som känns bäst- att ha lågt motstånd och spinna satan eller hårt motstånd och spinna lugnt. Ajaa, körde iaf hårt o lugnt idag men lyckades ändå bränna sjukt bra med kalorier.

Imorgon blir det skola hela dagen, plugg o träning! Förövrigt älskar jag mitt liv o allt går som jag vill :) USA blir allt mer verkligt och det känns otroligt spännande. På torsdag blir det möte med utlandshandledaren och fixa med papper o skit sedan är det bara att invänta tid hos Ambasaden i Sthlm för att få visum.
Nu ska jag inte ordbajsa mer utan slänga mig i duschen o sedan krypa ner i en varm säng för det tycker jag att jag gjort mig förtjänt utav :) Tjaa!



Idahoooo & Millievanillie Goes 3D

Idag fick jag uppleva världens mysstund med min älskade Alexis :) Uuuunderbart.
Efter middag hos mamma o pappa så körde jag upp till Växjö, blev bio kl nio- Sanctum!

Thriller/Action.
Ett dykarteam ger sig av till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea för att utforska de otillgängliga undervattensgrottorna. När de befinner sig hundratals meter under marknivå bryter en tropisk storm ut och vägen upp ur grottorna blockeras. Vattennivån stiger hastigt och dykarna tvingas allt längre in i grottsystemet. I jakten på en annan väg ut växer desperationen och nervpressen gör attdykarna snart visar sitt sanna jag. /SF.SE


Lätt den bästa thrillen jag sätt! Även den bästa filmen jag sätt på bra länge! Under 1h 48 min så tröttnade man inte en sekund vilker jag förvånades över. Så denna filmen rekomenderar jag varmt. 
Det här med 3D är både ett plus o ett minus, visst får man en häftigare upplevelse men att sitta och putta upp glasögonen som var femte minut hamnat nere på nästippen är ingen höjdare.
Milenas kommentarer:
"Jag visste att antingen hon eller han skulle dö"
"Det måste vi komma ihåg om vi någon gång ska klättra, att raka av oss håret"
"jag ska behålla brillorna o spika upp dem på väggen som minne av min första 3D film"
"Behåll brillorna sa jag ju för han!!"



Nu ska jag kolla på dagens avsnitt utav BigBrother eftersom att jag missade det när det gick på tv.n
Kände en stor besvikelse igår när dem visade första avsnittet! Vart är "bimborna", "hunkarna" o dem "extrema"? Men får la ge det en chans.
Slut för min del idag. Ciao!

Tillbringar helgen i Kna som alla andra helger

vet inte om ni upplevt det men att drömma en mardröm, vakna 20 gr storlipandes och sedan vakna på morgonen och ha en väldigt konstig känsla efter drömmen? Så hade jag det idag iaf, hade världen jävla mardröm om marcus och hans familj och att Marcus tog livet av sig o etc. Fyfan! Men som sagt var det bara en mardröm.
Annars gick tentan ............! Låter det bli att en kommentera ngt om det.

Är hemma i Kallekrona nu iaf och ska tillbringa min helg här som alla andra helger, men avd gör det, saknar mina underbaringar så nu får jag iaf tre dagar att gosa med dem :)
Nepp nu har jag inte tid att sitta här mer. Ha det bra!

Ohja!



Sitter nu in på småtimmarna o pluggar och insåg att jag bara blandar ihop skiten. Det som sitter det sitter så det finns inte så mkt att göra ngt åt det. Som vanligt oroar jag mig säkert i onödan och förstorar saker och ting. Det är en krysstenta och tänker man bara logiskt så fixar man det säkert.
Efter mkt plugg o tränande så unnade jag mig faktiskt att åka o köpa en gudomligt snygg tröja och ett par asläckra shorts sedan blev det givetvis lite nagelack med :) Säsongens färger är riktigt snygga. Sedan unnade jag mig lite solning också, konstigt vilken skillnad på humör efter att man legat en stund i solariet! Kände mig mycket piggare och fräschare.
Längtar grymt mkt till sommaren nu, jobba, glassa runt, resa och givetvis USA!

Nu ska jag läsa igenom skiten en gång till och sedan släcka ner elektroniken och försöka få mig några timmars sömn.
Ha det!

Att jag ska...

Lätt att jag ska göra mig en liten brasa utav de tre böckerna som har varit så in i helvetet tröglästa! Ska bli skönt på fredag eftermiddag när tentan är över och den fem dagars ledighet innan den nya delkursen börjar :)
Säger bara Karl Marx, Emile Durkheim o Max Weber, ni har naglat er fast ofrivilligt i mitt huvud!


Nu ska jag lägga ner pluggandet en stund, byta om o dra och trääääääna!

Okej?!

Dagens grymt sjuka händelse:
En mörkhyad man knäcker mig, Millan o två andra tjejer totalt!

Mannen: Får jag trolla för er?
Tjej nr 1: Ja det får du väl.
Mannen: Tror ni på trolleri?
Tjej nr 1: Njaaa, det får du bevisa om vi ska eller inte?
Mannen: Det är ju inte logiskt! Trolleri är inte logiskt!
Samtalet fortsätter och blir allt mer konstigare. Allt han säger handlar om magi och trolleri tills han plötsligt säger
"Tror ni på tomten eller? Jag måste bara fråga för jag kan liksom göra livet dubbelt så roligt att leva, de e shyyyyyyst! Om det är någon som vill fira jul två gånger om året så är mitt nummer bra o ha, vet ni varför? Jo för jag är ju en chokladtomte!"

MYGOOOOOOD han knäckte oss totalt! Vi brister ut i gapskratt när vi sedan sitter i grupprummet och jag har itne kunnat släppa denna mannen- Han gjorde verkligen våran dag! Vart har man hittat honom liksom?? Gå fram till fyra vilt främmande människor och säga en sådan sak om sig själv och inte nog med det med Chokladtomte utan allt det andra han sa med. Herre min ge vilka annorlunda människor det finns! 
Annars idag har det bara blivit plugg och så kommer det fortsätta tills Millan slutar för då blir det träning för att sedan återgå till plugg. Idag blir det bara att träna styrka, armar, mage o rygg. Bättre än inget iaf. Sedan blir det plugg igen.
Tjiii fick jag som satt och var så mallig att tentat kommer bli piece of cake. Sitter och tragglar Durkheim, Marx och Webers jävla skitteorier rent ut sagt. och inte nog med det, dem har ju inte bara EN teori utan 524 st och så ska man komma ihåg alla dem och vilka skillnader o likheter det är. Känner mig yr i knoppen efter allt läsande och allt malande om dessa gubbar. Men man får bita ihop och traggla vidare.
Ha det bäst! Ciao!


Tentaplugg!

Sitter nu i biblioteket med min studiefröken Milena :) Känner mig extremt effektiv, efter 4 timmars sömn så traskar man upp mer död än levande till gymmet kör kondition i två timmar och sedan hem, svida om och springa till biblioteket för att spendera resten utav dagen att tentaplugga.
Lägger därför in ett snabbt inlägg. Helgen har varit ovanligt lugn, kidnappat grannens hund och varit ute och spatserat.




Igår var det ju alla hjärtans dag och den var som precis vilken annan dag som helst förutom att min underbaring kom med en bukett blommor :)
Nu måste jag försöka vara lite effektiv! Ciao!

Det bästa <3

20110212227 (MMS)

Det bästa <3


Nyttig falukorvsgratäng!

Är hemma i kallekrona nu och inväntar på att stora delar utav familjen P ska komma hem. Mamma hade tagit fram falukorv och jag var definitivt inte sugen på stekt falukorv med makaroner så jag surfade runt lite och hittade ngt som lät och såg jättegott ut :) En kalorisnål Falukorvsgratäng så den fick det bli. Vet itne alls hur detta kommer att smaka då den fortfarande står i ugnen. Men det är dags att kika till den nu så får springa ner o göra det.

SoLong!


Wellnes o Fitness



Hade en riktigt höjdarnatt med min ena underbaring bredvid mig, dock vaknade jag när han skulle köra :/ Låg halvvaken till sådar 06.20 sedan traskade jag upp och begav mig sedan till gymmet.
Blev ett rejält spinningpass, rodpass o gym (ben) sedan hem en runda.
Missade att skriva igår och det ber jag om ursäkt för, men som sagt så var jag alltför upptagen med inför USA-resan, plugg, träning och sedan kom älsk hit för att spendera natten med mig :)

Härligt att möterna är över ang USA-grejen så att man känner att det kommer någonvart. Längtar grymt mycket till vi ska åka. Vet att det har blivit mycket tjat om USA i min blogg men detta är en så pass stor händelse i mitt liv! Nej nu ska jag ut och gå en runda, gå bort till statoil och sedan kanske svänga förbi Edina o co.
Vi tar att så sålänge tycker jag allt.
-Ciao!


Äntligen kunde jag...

Äntligen kunde jag få ner filmen "ingen kan älska som vi"! Laddade ner två andra svenska filmer som jag inte sett så nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på dem. Infinna sig hos Milena imorgon 06.50 för att traska bort till gymmet och förbränna fett o kalorier!
Helgen var grym och inte på tal om i lördags, en riktigt trevlig kväll i Eringsboda med trevliga människor :)

Nu är jag iaf tillbaka i växjö för att spendera mina dagar med en massa plugg, träning och trevligt umgänge! Gick till o från gymmet idag i ösregn så nu vet jag precis hur en dränkt katt känner sig.
Nu blir det sängen för min del skulle bara uppdatera er en aning. Skriver imorgon. Tjofaddelittan fem fingrar på handväskan ;)
PUSShej!


Tror du på ödet?- Jag gör :)

Öde är en sammanfattningen av de händelser, som en varelse upplever under sitt levnadslopp till lycka eller olycka. En människas öde bestäms av hela den mångfald inre och yttre orsaker, som påverkar den, dennes medfödda andliga och kroppsliga natur, de omständigheter, under vilka denne lever, och dennes egna av viljan ledda handlingar.



80-tal

Har en period där det gäller 80-tals musik o filmer! :)
Just nu går Graces låt med ingen kan älska som vi, varm i högtalarna och ingen merän jag vet varför.





En underbar låt och en underbar film.
Sedan får vi inte heller glömma filmen "G- som i gemenskap"




Nu ska jag kika lite på Tv och sedan krypa ner i sängen så att man vaknar i tid imorgon :) Natten på er!

"when dreams come true"

Hahahah!

Tänkter inte slösa energi eller tid
- Men tycker det är grymt kul att folk tar åt sig utav det jag skriver
;)

Onyttigheter o för mkt kalorier



Idag har det slarvats med kalorierna. AJABAJA! Hade ju egentligen invägning idag men eftersom att jag saknar en våg + måttband här i lägenheten så får det skjutas upp en dag tills jag kommer hem till mina föräldrar.
Gick inte så bra med min planering idag heller. Har iof gjort det mesta men hängde inte med syster till hästarna eftersom att vi fick yttligare några instuderingsfrågor till Tentan som är den 18-2.
Men men imorgon är det en ny dag men nya tag och givetvis har jag dagen planerad. Dem ser ju nästan lika dana ut men det är träning-skola/plugg men imorgon är det möte också ang utlandsstudierna. Trodde det var mötet med ambasaden men det mötet är inte förens nästa vecka. Sitter och kollar på Plura och Mauros matlagn ingsprogram, tycker det är ganska roligt och idag måste man kolla då dem har bjudit in Lars Winnerbäck! En riktigt bra artist!

Nepp nu ska jag plocka iordning böckerna och ta på mig träningskläderna för att sedan spendera 45 min på gymmet.. Hörs!


1 Februari

Förstår att ni måste tycka det är tjatigt ang träningen men måste få skriva av mig som sagt och det är min blogg och här skriver jag vad som faller mig in.
Idag blev det 1h 30min träning på morgonen sedan plugg. Powernapade en timme och var sedan och handlade. Skulle hämtat ut mina böcker men just idag skulle dem givetvis stänga tidigt. Baaaahh! Kvällen har bestått utav att handla, träna och sedan kaffebesök hos bästaste Armin. Kändes att det var dags att träffas och prata negativt om studierna!
Är så trött att kroppen säger ifrån. Orkar knappt lyfta fötterna eller skriva på tangentbordet så det är absolut dags för sängen för min del. 
Imorgon är det samma visa igen.
- Klockan ringer 06.10
- Gym 7.00-9.00
- Skola o plugg 10.30-13.30
- Äta
- Hästarna med syster
- Träna 21.15-22
- duscha
- Sova 00.30

Känns som att det kommer ta emot imorgon med, men känns skönt att vara så slut om kvällarna så att man däckar det första man gör när man lägger sig! Nej nu skriker sängen efter mig. Ha det!
 Nattenpatten


You are my world, my everything!



RSS 2.0